FOTO. Alexandra Stan s-a pozat complet goală, în Grecia. Vedeta a încins imaginația bărbaților

11.08.2022, 16:11

Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, a încins imaginația bărbaților cu o fotografie în care apare complet goală! Vedeta se află zilele acestea în Mykonos, unde se relaxează. Artista a scăpat de haine în vacanță, stârnind nenumărate reacții din partea urmăritorilor, dar și colegilor de breaslă. Cântăreața s-a pozat întinsă pe șezlong în multe poziții.

Miercuri, Loredana Groza a șocat cu o fotografie interzisă minorilor. Blondina s-a pozat fără lenjerie intimă și a stârnit un val de hate pe rețelele de socializare.

Se pare că Alexandra Stan i-a călcat pe urme și s-a pozat complet goală. Solista s-a hotărât să lase costumul de baie deoparte și să facă plajă complet dezbrăcată. Cântăreața a făcut chiar și câteva fotografii în această ipostază și le-a împărtășit cu fanii în mediul online.

Alexandra Stan s-a pozat complet goală

„Ce noapte! A fost minunat să cânt pentru prima oară în Mykonos”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară. ”Cred ca ai primit mai multe zoom-uri decat like-uri”; ”Superbă”; ”Hai cu onlyfansul”; ”Ceva trebuie să atragă atenția”.

Vedeta nu merge la sală

Alexandra Stan a menționat că în ultimul timp nu a mai fost la sală și că își editează pozele, pentru a arăta exact așa cum și-ar dori.

„Nu am timp și sincer nu îmi place să merg la sală. Nu țin un regim anume, urăsc dietele, dar încerc nici să nu exagerez. La imaginea mea ca și artist au contribuit de-a lungul timpului mai mulți specialiști. Am ținut cont de sfaturile lor, dar întotdeauna mi-am adaptat stilul vestimentar în funcție de personalitatea mea, de locație, momentul zilei, tipul evenimentului și așa mai departe. Pentru moment mă descurc singura, dar la ocaziile speciale apelez la părerea persoanelor avizate.”, a declarat artista în urmă cu ceva timp potrivit cancan.

citește și...