“Mi-am abandonat fiul pentru a curăța conace în străinătate”. Povestea femeii de serviciu care câștigă o avere ca model de lux

17.11.2022, 13:15

Mayara Lopes este o mamă singură care și-a lăsat fiul acasă, în Brazilia, atunci când s-a mutat în străinătate pentru a începe o nouă viață – cei doi sunt acum reuniți și duc o viață de lux. “Viața mea s-a schimbat atât de mult încât nici măcar nu o recunosc pe vechea mea persoană din viața trecută, mi se pare mai degrabă un vis, sau uneori un coșmar”

O fostă femeie de serviciu care a luat o decizie sfâșietoare de a-și lăsa băiețelul în Brazilia pentru a putea câștiga mai mulți bani în străinătate culege acum roadele.

Mayara Lopes nu și-a putut permite să își ia fiul de șase ani cu ea după ce a părăsit micul oraș Jacareí pentru a urmări visul american, transmite dailystar.co.uk.

“Mi-am abandonat fiul pentru a curăța conace în străinătate – acum câștig o avere ca model de lux”

Această mamă singură și-a găsit de lucru ca femeie de serviciu și și-a petrecut zilele spălând și curățând vilele deținute de cei bogați.

Ea și-a înființat propria firmă de curățenie, dar a renunțat la ea pentru a deveni model pentru adulți, câștigând în mod regulat șase cifre în calitate de creator de top OnlyFans.

“Viața mea s-a schimbat atât de mult”

Superba mamă s-a reunit acum cu fiul ei, iar cei doi se bucură de o calitate a vieții care părea de neatins cândva.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Daily Star, vedeta OnlyFans a declarat: “Sunt atât de mândră de mine, viața nu a fost ușoară, dar când mă uit în urmă sunt atât de recunoscătoare și bucuroasă pentru realizările mele.

Sunt fericită că sunt o femeie de succes și independentă. Viața mea s-a schimbat atât de mult încât nici măcar nu o recunosc pe vechea mea persoană din viața trecută, mi se pare mai degrabă un vis, sau uneori un coșmar. Nu cred că aș fi putut face o altă meserie care să îmi aducă suma de bani pe care OnlyFans mi-a adus-o într-o perioadă atât de scurtă de timp.”

Mayara a plecat în SUA în 2013, când avea 26 de ani, la scurt timp după moartea tatălui ei. Ea a fost obsedată de cultura americană și de Disneyland și s-a mutat în Florida, unde primul ei loc de muncă a fost în domeniul curățeniei.

Dar, deschizându-se în legătură cu faptul că și-a lăsat băiatul prețios în Brazilia, ea a spus: “Când m-am mutat în SUA a trebuit să las totul și pe toată lumea în urmă. A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le fac. Fiul meu avea șase ani când am plecat și nu mi-am putut permite să fac legătura între el și mama mea, așa că au rămas amândoi până când mi-am permis să îi întrețin. Din păcate, mama mea a murit înainte de a-i putea muta aici, dar fiul meu este cu mine și el este motivul pentru care mă străduiesc atât de mult. Vreau ca el să aibă o viață frumoasă.”

Iar acum face asta vânzând imagini picante pe OnlyFans.

Mayara nu a avut nicio ezitare în a se înscrie pe site-ul de abonamente pentru că “a fost întotdeauna rebelul familiei” și nu este preocupată de părerile celorlalți. Iar beneficiile au fost enorme.

Ea a adăugat: “Întotdeauna mi-a plăcut să mă exprim prin corpul meu. Există ceva în legătură cu nuditatea care a fost întotdeauna legat de libertate și de iubirea de sine. OnlyFans mi-a schimbat viața în atât de multe feluri. Nu numai financiar, dar este uimitor să fiu propriul meu șef și să fac ceea ce îmi place. Să fii o mamă singură nu este ușor, dar datorită OnlyFans reușesc să asigur o viață confortabilă pentru mine și fiul meu. Nu mi-am imaginat niciodată că voi putea face atât de mulți bani de una singură și că știu că nu este atât de greu de obținut un salariu cu șase cifre.”

În ciuda câștigurilor sale, Mayara încearcă să nu-și cumpere nimic prea extravagant până când va face investiții mai chibzuite. Fiul ei, acum în vârstă de 15 ani, primește o educație bună și, deși este sensibilă cu banii ei, mama se răsfață ocazional. Printre acestea se numără Mercedes-ul ei luxos cu jante personalizate și o “operație nebună și scumpă la sâni” în Beverly Hills. Acum se află în America de aproape 10 ani și, întrebată dacă îi este dor de casă, a dat un răspuns sincer.

“Nu mi-e dor de Brazilia”, a spus ea. “Poate mâncarea și plajele, dar orice altceva nu este pentru mine.”Am vizitat doar o singură dată și este șocant să mă întorc. Să trăiești într-o țară din lumea a treia este sălbatic. Infrastructura este oribilă, internetul este lent și cea mai rea parte a fost că mi-a fost mereu frică să nu fiu jefuită. Nu am mai fost așa de mulți ani”.”

Și un alt lucru de care Mayara cu siguranță nu duce dorul este curățarea caselor altor oameni.

Ea a spus: “Îmi place să fac curățenie și sunt întotdeauna mândră să le spun oamenilor de unde am început, dar dacă ar trebui să mă întorc la curățarea a trei vile pe zi pentru a-mi câștiga existența aș fi extrem de deprimată. Nu curățenia este atât de mult problema, problema este că acest tip de muncă nu este apreciat de clienți așa cum ar trebui, plata este prea mică pentru cantitatea de muncă pe care trebuie să o faci.”

 

citește și...