Fosta vedetă OnlyFans a fost “interzisă” la Muzeul Luvru după ce a purtat doar un sutien

10.11.2022, 13:51

O asistentă devenită vedetă OnlyFans susține că a fost dată afară din muzeul parizian după ce a înfruntat vremea rece pentru a se dezbrăca de haina de iarnă și a poza într-un sutien dantelat. Împărtășindu-și experiența prin intermediul rețelelor de socializare, Iris Hsieh a declarat că polițiștii francezi i-au cerut să plece. Acest lucru s-a întâmplat după ce și-a dat jos haina pentru a se fotografia într-un sutien negru dantelat și pantaloni gri.

O vedetă OnlyFans susține că a fost dată afară din Muzeul Luvru pentru că a purtat doar un sutien.

Fosta asistentă medicală Iris Hsieh spune că a vizitat una dintre cele mai faimoase atracții ale Franței, când ținuta ei revelatoare a adus-o în apă fierbinte, transmite dailystar.co.uk.

Fosta vedetă OnlyFans a fost “interzisă” la Muzeul Luvru după ce a purtat doar un sutien

Influencerița și YouTuber-ul taiwanez a părut să înfrunte temperaturile scăzute ale toamnei pentru a poza pentru câteva instantanee în fața emblematicei piramide de sticlă a Parisului.

Asortarea unei perechi de pantaloni de jogging gri cu un sutien negru plonjat din dantelă, a câștigat în mod clar aprobarea fanilor lui Iris, care i-au apreciat postarea de 15.000 de ori.

“Am fost dată afară”

Ea a dat o legendă fotografiilor și videoclipului în care apare complet acoperită cu o haină mai potrivită pentru vreme: “Prima dată când am văzut topul de sutien frumos nou cumpărat.  Am făcut trei poze cu poliția, dar am fost surprinsă în fața poliției în video. Ea purta o jachetă neagră”.

Când a fost întrebată de un urmăritor dacă poliția a vrut doar să vorbească cu ea, Iris a răspuns: “Nu, (am) fost dată afară”, relatează AsiaOne.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost surprinsă, unii întrebând la ce se aștepta ea să se întâmple, unul dintre ei scriind: “Am fost surprinsă: “Cum poți să porți așa ceva pentru acea ocazie”.

Altcineva chiar a sugerat că poliția franceză ar fi putut să o confunde pe creatoarea de conținut picant cu o prostituată care solicita sex în acest punct turistic.

Cu toate acestea, mai multe mesaje de susținere au inundat Instagram, un urmăritor spunându-i lui Iris: “Poliția nu înțelege frumusețea zeiței”.

“Franța nu este (o) țară liberă? “, a fost o întrebare, în timp ce un alt fan confuz a întrebat: “Nu este Franța (Franța) o femeie? “Francezii sunt (atât de) conservatori? Nu poți purta sutienul pe stradă?”.

citește și...