“Cel mai apreciat model OnlyFans din lume” se dezbracă pentru a strânge fonduri pentru veteranii armatei

10.11.2022, 20:30

Modelul Bryce Adams de la OnlyFans este cea mai apreciată creatoare de pe platformă, așa că a dat o mână de ajutor pentru a strânge bani pentru veteranii forțelor armate, făcând ceea ce știe să facă cel mai bine… “Ziua veteranilor este foarte importantă pentru mine. Îi apreciez pe veterani și m-am gândit că aceasta este o modalitate cu totul diferită pentru mine de a încerca să mă conectez și să îi sprijin pe veterani”.

Cel mai apreciat model OnlyFans din lume și-a tachinat fanii dezbrăcându-se în numele Zilei Veteranilor.

Bryce Adams nu este străină de instantanee sexy – și a ajuns la succes filmând partide de sex cu iubitul ei, pe care le împărtășesc pe site-ul de abonamente pentru adulți, transmite dailystar.co.uk.

“Cel mai apreciat model OnlyFans din lume” se dezbracă pentru a strânge fonduri pentru veteranii armatei

Cu toate acestea, a se zburli pentru fani nu este singurul ingredient al succesului frumuseții naturale.

Tânăra în vârstă de 29 de ani, din Florida, SUA, are o abordare “autentică” a industriei pentru adulți.

Printre fanii ei se numără și membri ai forțelor armate

Ea documentează toate părțile vieții sale, iar conținutul non-sexual a ajutat-o să își construiască o comunitate uriașă de fani. Printre adepții ei se numără și membri ai forțelor armate, ceea ce a încurajat-o să strângă peste 70.000 de dolari (61.000 de lire sterline) în scopuri caritabile.

Iar Bryce a decis să se dezbrace pentru a strânge bani pentru Ziua Veteranilor (vineri, 11 noiembrie). Ea și-a rugat cei 24.000 de urmăritori de pe Twitter să dea retweet la fotografiile ei obraznice – și pentru fiecare retweet, va dona 1 dolar pentru veteranii din forțele armate.

În exclusivitate pentru Daily Star, Bryce a explicat: “Ziua veteranilor este foarte importantă pentru mine. Îi apreciez pe veterani și m-am gândit că aceasta este o modalitate cu totul diferită pentru mine de a încerca să mă conectez și să îi sprijin pe veterani. Am o mulțime de oameni [fani] care sunt primii respondenți – asistente medicale, medici, pompieri. De asemenea, am o mulțime de veterani. Dacă vă uitați la multe dintre comentariile mele pe OnlyFans și pe Twitter, mulți dintre ei spun “Hei, sunt un veteran, este atât de drăguț și minunat, îmi place și apreciez asta”.

Este mișto cum vin și ei să susțină, este un moment minunat. Anul trecut am făcut un show live de Ziua Veteranilor pe OnlyFans. O mulțime de oameni sunt recunoscători că se gândesc la ei și sunt luați în considerare.”

Bryce este “recunoscătoare” pentru bărbații și femeile din țara ei, care și-au pus viața în joc, așa că a vrut să-și arate recunoștința în felul ei unic.

“Cred că este minunat că acești oameni au servit țara noastră și și-au pus viața în pericol”, a spus ea. “Așa că merită să le mulțumim. Le sunt recunoscătoare pentru totdeauna pentru asta. Fanii, indiferent dacă erau veterani sau nu, au fost super apreciați. Dacă se va ajunge la 10.000 de retweeturi, voi dona 10.000 de dolari. Dacă va fi pe 50, voi dona 50 de dolari. Voi merge până la capăt. Hai să o luăm razna, vreau să am un impact frumos și să o fac împreună cu fanii mei și să fie un adevărat efort de echipă – este distractiv așa.”

Până în prezent, postarea lui Bryce, îmbrăcată sumar și camuflată, a adunat 224 de retweet-uri.

citește și...