Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dată în grija unei surori! Rudele ei au cerut ordin de protecție împotriva soțului

10.11.2020, 16:46
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dată în grija unei surori! Rudele ei au cerut ordin de protecție împotriva soțului
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dată în grija unei surori! Rudele ei au cerut ordin de protecție împotriva soțului

Au trecut mai bine de șase luni de când mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut pe scările din locuință. 

La vremea respectivă, solista a suferit răni grave la cap, iar în prezent se află în recuperare medicală. În plus, ea a fost dată în grija unei surori, scrie bzi.ro.

Se pare că rudele sopranei au decis ca soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, să nu se apropie de aceasta. Acum, Maria Macsim Nicoară locuiește în județul Bacău, la sora sa, după decizia luată de judecători.

Maria Macsim Nicoară nu va fi îngrijiă de soțul ei

‘Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare’, au precizat judecătorii ieșeni.

În plus, sora Mariei Macsim Nicoară i-a intentat proces pianistului Codrin Nicoară și a cerut unui ordin de protecție împotriva lui. Rudele sopranei au cerut ca bărbatul să nu se apropie la 100 de reședința actuală a femeii și față de centrul medical în care mezzosoprana va merge pentru recuperare.

De asemenea, mezzosoprana a suferit încă o intervenție chirugicală.

‘Maria Macsim Nicoară este internată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași, unde a suferit o intervenție chirurgicală craniană și urmează a fi externată în vederea continuării recuperării medicale. Reprezentanții spitalului ne-au comunicat că pârâtul Codrin Constantin Nicoară, folosindu-se de calitatea de soț, a depus o solicitare ca pacienta să fie preluată de el, solicitarea fiind făcută într-un limbaj foarte agresiv’, au precizat cele două rude ale artistei, potrivit sursei citate mai sus.

Nu avea o căsnicie fericită

Celebra soprană a ajuns la spital pe 10 mai, după ce aproximativ 8 ore a agonizat în vila în care locuiește alături de soțul său. Soacra ei a fost cea care a alertat autoritățile și a mărturisit că nora ei a căzut pe scări.

Maria Macsim Nicoară și soțul ei nu mai erau în relații bune de ceva vreme, iar acesta chiar ar fi fost violent cu ea.

‘Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent… Jur că mi-a spus asta… Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct’, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru BZI.

citește și...