Ce se întâmplă cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară după ce a fost externată. A suferit o nouă intervenție chirurgicală

11.09.2020, 23:32
Ce se întâmplă cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară după ce a fost externată. A suferit o nouă intervenție chirurgicală
Ce se întâmplă cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară după ce a fost externată. A suferit o nouă intervenție chirurgicală

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost externată din spital în urmă cu mai bine de două luni, însă ancheta în cazul ei bate pasul pe loc. Deși ar fi trebuit să fie audiată, până acum niciun anchetator nu s-a prezentat la ea acasă.

Maria Macsim Nicoară este îngrijită de familie și a făcut mici progrese în ceea ce privește recuperarea sa. În plus, solista a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale.

Maria Macsim Nicoară a fost operată iar

În paralel, ancheta este în desfășurare. După accidentul casnic de la începutul lunii mai, familia artistei a decis ca aceasta să nu se mai întoarcă în locul unde s-a întâmplat nefericitul incident. Maria Macsim Nicoară nu s-a mai întors în vila cartierul ieșean Aroneanu, iar soțul său, pianistul Codrin Nicoară, nu a căutat-o deloc în acest timp.

Potrivit bzi.ro, Maria Macsim Nicoară nu a fost căutată de oamenii legii pentru a dat explicații despre accidentul petrecut în propria casă.

Soprana va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare, iar recent a fost operată din nou. Maria Macsim Nicoară fusese externată de la Spitalul de Recuperare Iași. Familia acesteia a mărturisit că mezzosoprana reacționează la persoanele din jurul său și înțelege tot.

Nu se mai înțelegea cu soțul său

Din păcate, perioada în care a fost în comă a afectat-o foarte mult. Procurorii au luat în calcul varianta accidentului sau că a fost împinsă pe scări chiar de către soțul său. Până în prezent, nu s-a putut stabili dacă în seara respectivă, când mezzosoprana ar fi căzut pe scări, a existat o ceartă între cei doi soți.

Maria Macsim Nicioară a ajuns la spital pe 10 mai, după ce a agonizat mai bine de opt ore acasă. Soacra ei a fost cea care a sunat la 112 pentru a anunța că nora ei a căzut pe scări.

Maria Macsim Nicioară și soțul ei nu aveau un mariaj fericit, iar bărbatul era extrem de violent.

‘De-a lungul timpului au mai existat neînțelegeri și tensiuni, ca în orice familie. Dar niciodată nu a fost scandal, nu ne-am certat foarte tare și nu am bătut-o. Au fost lucruri normale pentru orice familie. Nu a fost nicio discuție despre divorț. Ne înțelegem bine’, a spus soțul femeii, pentru bzi.ro.

citește și...