Mesajul Vulpiței înainte de a afla că nu va mai apărea la Antena 1! Ce fericită era în platoul de la ‘Acces direct’

10.09.2020, 23:45
Mesajul Vulpiței înainte de a afla că nu va mai apărea la Antena 1! Ce fericită era în platoul de la 'Acces direct'
Mesajul Vulpiței înainte de a afla că nu va mai apărea la Antena 1!

La începutul acestei săptămâni, prezentatoarea emisiunii ‘Acces direct’, Mirela Vaida, a anunțat, în direct, că Viorel și Veronica Stegaru nu vor mai apărea în cadrul reality show-ului. Aceasta a mărturisit că cei doi au decis să se întoarcă în satul natal, Blăgești, și să aibă grijă de fetița lor de doi ani. În ultimele opt luni, Viorel și Vulpița și-au vizitat de foarte puține ori micuța.

Vulpița este activă pe rețelele de socializare

În momentul în care și-au făcut apariția în platoul emisiunii ‘Acces direct’, soții au devenit vedete peste noapte. Viorel și Vulpița au reușit să câștige sume frumușele și au lansat chiar și câteva piese care au adunat milioane de vizualizări pe Youtube.

Viorel și Vulpița au devenit protagoniștii unui serial fenomenal la Antena 1, care a ținut publicul cu sufletul la gură, aproape zilnic.

După ce au terminat definitiv colaborarea cu Antena 1, Vulpița se pare că nu a renunțat la rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu amănunte din viața personală.

Ultima ei postare pe Instagram este dinainte de a anunța Mirela Vaida că nu va mai apărea la ‘Acces direct’. Atunci, Vulpița se fotografia tare fericită în platou și își promova ultima piesă lansată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sunt roșie ca focul și vreau să-mi surâdă norocul. Așa cum e și cu noua melodie Tuga. Ați văzut videoclipul? #accesdirect

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

‘Sunt roșie ca focul și vreau să-mi surâdă norocul. Așa cum e și cu noua melodie Tuga. Ați văzut videoclipul?’, a scris Veronica Stegaru, în dreptul unei imagini cu ea.

Oamenii au semnat o petiție pentru stoparea serialului

Vulpița și Viorel au plecat de la Antena 1 în urma unei petiții semnate de 4.000 de oameni, care solicită încheierea serialului Vulpița.

‘Prin prezenta petiție se solicită în mod public luarea unor măsuri din partea instituțiilor statului, respectiv CNA, Ministerul Educației, DGASPC Vaslui, asupra emisiunii Acces direct, Antena 1, în cazul Vulpiţa (Veronica și Viorel Stegaru).

Acest subiect încalcă orice prevederi ce țin de integritatea, respectiv defăimarea publică a două persoane cu vizibile probleme de educație. Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă.

Cei doi, având un copil în vârstă de 2 ani, nu se preocupă de bunăstarea, respectiv buna creștere și susținerea financiară în ceea ce privește creșterea copilului. Cei doi au fost expuși public cu viața lor personală, prezentându-se în mod explicit detalii din viața lor intimă, oferind detalii cu tentă sexuală, în mod public în intervalul orar 17-19, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 5.01.2020-prezent.

Se solicită public luarea unor acțiuni din partea DGASPC Vaslui cu privire la integritatea copilului, precum şi a situației financiare a celor doi în vederea creșterii copilului’, conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...