Motivele pentru care Antena 1 a renunțat la Vulpița și Viorel. Cine s-a plâns de apariția lor la tv. Mirela Vaida nu a spus adevărul

10.09.2020, 11:17
Motivele pentru care Antena 1 a renunțat la Vulpița și Viorel. Cine s-a plâns de apariția lor la tv. Mirela Vaida nu a spus adevărul
Motivele pentru care Antena 1 a renunțat la Vulpița și Viorel. Cine s-a plâns de apariția lor la tv. Mirela Vaida nu a spus adevărul

Este oficial! Veronica și Viorel Stegaru, soții din comuna vasluiană Blăgești, nu vor mai apărea la Antena 1. Timp de mai bine de opt luni, cei doi parteneri au fost prezenți aproape zilnic la tv, iar pe rețelele de socializare au adunat milioane de vizualizări.

Zilele trecute, Mirela Vaida a anunțat că serialul Vulpița și Viorel s-a încheiat, iar cei doi nu vor mai fi prezenți în platoul emisiunii ‘Acces direct’. Prezentatoarea emisiunii a specificat că motivul plecării celor doi se află fetița lor de doi ani, Maria, care le-a dus dorul părinților săi.

Mirela Vaida a spus că au plecat de bună voie

‘Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis: ”Veronico vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui”. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!’, a anunțat Mirela Vaida, în direct, luni, 7 septembrie.

În realitate, însă, motivele ar fi fost altele decât cele prezentate de Mirela Vaida. Se pare că oamenii s-au plâns în repetate rânduri de apariția lor de la tv. Așa a ieșit la iveală faptul că Vulpița și Viorel au plecat de la Antena 1 în urma unei petiții semnate de 4.000 de oameni, care solicită încheierea serialului Vulpița.

Oamenii au cerut încheierea serialului

‘Prin prezenta petiție se solicită în mod public luarea unor măsuri din partea instituțiilor statului, respectiv CNA, Ministerul Educației, DGASPC Vaslui, asupra emisiunii Acces direct, Antena 1, în cazul Vulpiţa (Veronica și Viorel Stegaru).

Acest subiect încalcă orice prevederi ce țin de integritatea, respectiv defăimarea publică a două persoane cu vizibile probleme de educație. Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă.

Cei doi, având un copil în vârstă de 2 ani, nu se preocupă de bunăstarea, respectiv buna creștere și susținerea financiară în ceea ce privește creșterea copilului. Cei doi au fost expuși public cu viața lor personală, prezentându-se în mod explicit detalii din viața lor intimă, oferind detalii cu tentă sexuală, în mod public în intervalul orar 17-19, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 5.01.2020-prezent.

Se solicită public luarea unor acțiuni din partea DGASPC Vaslui cu privire la integritatea copilului, precum şi a situației financiare a celor doi în vederea creșterii copilului’, conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

De-a lungul timpului, Mirela Vaida şi producătorii emisiunii de la ‘Acces direct’ au fost acuzaţi ă nu fac altceva decât să exploateze naivitatea celor doi soți din Blăgești. Mirela Vaida a specificat că ea nu i-a promovat niciodată pe aceștia, ci doar le-a prezentat povestea de viață.

Vulpița și Viorel au avut coronavirus

În urmă cu două luni, Vulpița și Viorel au fost diagnosticați cu COVID-19. Mirela Vaida a povestit că totul a pornit de la momentul în care Veronica Stegaru s-a întors de la Blăgești și a început să se simtă din ce în ce mai rău.

‘Urma să mă cablez și în acel moment au venit rezultatele, pentru că noi am fost precauți și bine am făcut că am fost precauți. Veronica s-a întors de la Blăgești, după ce a fost plecată timp de câteva zile, pentru că a vrut să evadeze. La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie’, a declarat prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct’, Mirela Vaida, citată de spynews.ro.

citește și...