Mesajul tranșant al Oanei Roman după ce s-a aflat că soțul ei ar fi avut o relație cu un transsexual

29.01.2020, 16:51
Mesajul tranșant al Oanei Roman după ce s-a aflat că soțul ei ar fi avut o relație cu un transsexual
Mesajul tranșant al Oanei Roman după ce s-a aflat că soțul ei ar fi avut o aventură cu un transsexual

Familia Oanei Roman este din nou zdruncinată de un scandal major! Soțul vedetei, Marius Elisei, ar fi avut o relație ascunsă cu transsexualul Delia Rexha, nimeni alta decât fosta amantă a manelistului Nicolae Guță.

Mesajul tranșant al Oanei Roman după ce s-a aflat că soțul ei ar fi avut o aventură cu un transsexual

Mai mult de atât, gurile rele susțin că Delia Rexha ar fi fost motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu o lună.

“E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei, pentru spynews.ro.

Deși recent au dat de înțeles că s-au împăcat și au început iar să se afișeze împreună, Oana Roman a spus adevărul despre relația cu tatăl fiicei sale, Isabela.

Fiica lui Petre Roman a spus că Marius Elisei nu mai locuiește în casa ei, dar au decis să păstreze o relație bună de dragul fetiței lor.

‘Isabela este cel mai important lucru din lume pentru mine! Este sensul vieții mele si ceea ce imi dă putere de munca si bucuria de a trăi. Voi face orice este necesar ca viata ei sa fie frumoasa si împlinită, liniștita si plina de bucurii. Liniștea ei si inocenta ei sunt profund umbrite in aceste zile de circul mediatic iscat in legatura cu cel care îi este tată.

Asa cum am spus inca din Decembrie anul trecut eu si Marius Elisei suntem separați in fapt, el nu mai locuiește cu noi si desi au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut si am fost de acord sa ne vedem doar pentru ca Isa are nevoie de prezenta tatălui in viata sa. Totusi eu NU pot comenta faptele si conduita nimănui si nu pot raspunde pentru faptele nimănui. De aceea nu doresc ca numele meu sa fie implicat in nici o discuție referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoana mea!’, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

citește și...