Oana Roman, noi declarații despre despărțirea de soțul său, Marius Elisei

23.12.2019, 14:24
Oana Roman, noi declarații despre despărțirea de soțul său, Marius Elisei
Oana Roman, noi declarații

Oana Roman a făcut noi declarații despre despărțirea de soțul său, Marius Elisei. Vedeta a povestit și cum a fost pentru ea anul care se va încheia cât de curând. 

Invitată astăzi într-o emisiune TV, Oana a făcut mărturisiri despre separarea de soțul ei și despre planurile sale de viitor. 

Oana Roman, noi declarații

„Dacă mă duc în vacanță, mie îmi place să mă plimb. Nu pot să stau închisă într-un resort. Eu sunt printre singurele vedete care își asumă când au probleme în public. Eu sunt un om asumat, oamenii iubesc autenticul și apreciază atunci când o persoană este sinceră. Nu mi-am mințit niciodată publicul. Sunt foarte obosită, pentru că am avut un an groaznic de ocupat. Sub nicio formă nu m-am gândit că o să-mi schimb casa, că o să am proiecte noi. De vreo 6 luni am avut câte 16 ore pe zi, fără liber, fără vacanță”, a dezvăluit fiica lui Petre Roman.

Oana a mai spus că are mare nevoie de odihnă, după anul dificil pe care l-a avut: „Am avut un sfârșit de an cu foarte multă treabă și cu foarte multe gânduri, frământări sufletești. Cel mai mult mă deranjează acum că mă simt epuizată, am nevoie de odihnă. Nu doresc să discut public acest lucru. Nu am vorbit despre divorț, ci despre o separare care este menită să lămurească niște lucruri. Nu știu ce va fi, din acest motiv nu vreau să dezvolt subiectul”. 

Vedeta a mărturisit că nu știe ce va fi între ea și Marius Elisei, dar cel mai important este să păstreze o relație frumoasă, de dragul fetiței pe care o au împreună. 

„Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și atunci când eu voi fi lămurită pe deplin, atunci evident că voi spune acest lucru. Sunt într-o perioadă în care analizez situația. Marius este foarte prezent în viața fetiței, el are foarte multă grijă de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot”, a conchis vedeta. 

citește și...