Ce legătură a avut soțul Oanei Roman cu transsexualul Delia Rexha! Detalii incendiare despre Marius Elisei

29.01.2020, 09:18
Ce legătură a avut soțul Oanei Roman cu transsexualul Delia Rexha! Detalii incendiare despre Marius Elisei
Ce legătură a avut soțul Oanei Roman cu transsexualul Delia Rexha!

Oana Roman se află iar în mijlocul unui scandal, după ce s-a zvonit că motivul despărțirii dintre ea și soțul e, în urmă cu o lună, a fost transsexualul Delia Rexha.

Ce legătură a avut soțul Oanei Roman cu transsexualul Delia Rexha!

Acum, apar noi detalii explozive despre presupusa legătură amoroasă pe care Marius Elisei ar fi avut-o cu transsexualul Delia Rexha. Aceasta susține că soțul Oanei Roman l-a căutat de mai multe ori pentru a se întâlni. Transsexualul Delia Rexha locuiește la Oradea, iar Marius Elisei era dispus să meargă până acolo. În trecut,  Delia Rexha a mărturisit că a fost iubita și lui Nicolae Guță.

“Mi-a scris, stai să mă uit la dată… mi-a scris acum câteva zile. Dar înainte de acum câteva zile, mi-a scris acum vreo lună de zile de pe un al cont de Facebook. Nu am știut cine este și i-am acceptat. Apoi a zis că este Elisei, soțul Oanei Roman și i-am zis: > Și a zis: > Și mi-a dat camera și am văzut că e el, că și-a arătat jumătate de față.

M-am trezit, mi-am băut cafeaua și atunci mi-a scris și atunci am și vorbit. Și dacă am vorbit un minut că a zis:> Cum ar veni că vine Oana. Și a închis că să nu îl prindă pe el.

A zis că relația dintre ei doi nu mai merge. Și eu l-am întrebat de ce nu mai merge și de ce nu mai vrea să fie cu ea și a zis că relația nu mai merge de vreun an de zile.”, a declarat transsexualul Delia Rexha, pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Delia Rexha a spus că Oana Roman a sunat-o și i-a reproșat că i-a furat soțul.

‘M-a sunat de pe un alt număr și pe fundal se auzea o voce care zicea «Hai lasă-mă, du-te la ea»”. Sunt sigură că era vocea Oanei. M-a sunat și mi-a reproșat că i-am furat soțul. Dacă nu are grijă de bărbatul ei, ce vină am eu? Ei știu că totul este adevărat, dar Marius nu vrea să recunoască. Minte când spune că se afla în stare de ebrietate’, a declarat Delia Rexha pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

În schimb, Marius Elisei nu a negat că a vorbit cu Delia Rexha, dar a dat vina pe faptul că era într-o stare mai avansată de ebrietate.

‘E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show’, a spus Marius Elisei pentru Spynews.

 

citește și...