Ce spune Jador despre bătaia încasată de el și Mario Fresh, la mare. De ce au fost agresați la club

16.06.2020, 00:52
Ce spune Jador despre bătaia încasată de el și Mario Fresh, la mare. De ce au fost agresați la club
Cei doi artiști au fost bătuți de șase indivizi în parcarea unui club de fițe de pe litoral

Jador și prietenul lui, Mario Fresh, au fost implicați într-un scandal de proporții la Mamaia, weekend-ul trecut. Cei doi artiști au fost bătuți de șase indivizi în parcarea unui club de fițe de pe litoral.

Incidentul a avut loc sâmbătă noapte, 13 iunie, iar iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram, a fost cea care a oprit întreg scandalul, când a văzut că cei doi soliști au fost luați la bătaie. Manelistul și Mario Fresh au depus deja plângere împotriva agresorilor.

Jador și Mario Fresh, bătuți la ieșirea din club

‘Poliția Română a identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe’, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

De la ce a pornit tot scandalul? Se pare că Jador și Mario Fresh au petrecut o noapte întreagă într-un club din Mamaia, acolo unde și-au disputat o masă din spațiul de distracție, cu agresorii lor.

Jador a explicat ce s-a întâmplat

A doua seară, sâmbătă, cele două grupuri s-au întâlnit din nou, iar lucrurile au degenerat și a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. La câteva zile de la incidentul șocant, Jador a povestit cum au stat lucrurile de fapt și de la ce a început tot conflictul.

‘Este foarte trist cum sunt tratați artiștii în România! În momentele în care vor sa se bucure de viata lor privata, ei au parte de oameni cu fel de fel de frustrări care își manifesta neputință lor pe altcineva. Cel mai grav însă nu mi se pare faptul ca am luat un pumn, cel mai urat a fost ca totul s-a întâmplat în fata persoanelor care te iubesc, fiindcă eu întreaga seara, am făcut poze, am vorbit și i-am tratat cu respect pe mulți din club, fanii mei, cei care îmi apreciază muzica.

Culmea, nici nu am făcut nimic sa se ajunga aici, nici nu ii cunoșteam pe cei care ne-au agresat… Va dati seama, asa, dintr-o data, în parcare, sa vina niște necunoscuți sa te atace din senin… este dureros și dur’, a declarat Jador pentru Wowbiz.

citește și...