Mesajul sfâșietor al fiului Corneliei Catanga. ”Mi-e un dor de tine de mă sufoc”

11.05.2021, 10:26
Mesajul sfâșietor al fiului Corneliei Catanga. ”Mi-e un dor de tine de mă sufoc”
Mesajul sfâșietor al fiului Corneliei Catanga. ”Mi-e un dor de tine de mă sufoc”

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, nu-și revine după dispariția mamei sale.

Fiul Corneliei Catanga suferă enorm după moartea mamei sale. Alex Pădureanu a postat un mesaj sfâșietor pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Tu ai fost, esti si vei rămâne REGINA tuturor din toate punctele de vedere !!! Si carisma, si talent, si eleganta, si când intrai intr-o încăpere se scula toată lumea în picioare, si iti saruta mâinile.Din toaate domeniile de activitate. Nu mai dau detalii, unde, cum, cine, cand, ca explodează facebook-ul. Nu mai zic de cantare si bani. Ai fost singura care ai avut o dicție fenomenala, timbru extrem de plăcut, chiar cristalin, de faceai lumea în 2 secunde sa plângă. Ceea ce este foooarte greu… trebuie sa te naști cu aura aia MARE… indiferent ca erai la “de-ai nostri” sau la romani, toti erau la picioarele tale, si cucereai pe toti. Curgeau banii pe tine, erai fabrica de bani.Tu mai ales ca ești UN BRAND FOARTE MARE, tu prin simpla ta apariție, electrizai publicul.Tu nu te-ai autointitulat “Regina Muzicii Lautaresti”, ci presa si televiziunea te-a autointitulat. Si asta din ce cauza? Ca asa este ! Asta-i purul ADEVAR !!! Asta 1 la mana. 2 la mana, tu nu ai cantat pentru lautari, tu ai cantat pentru publicul larg si ai reușit sa captezi inimile a milioane de ascultatori care au apreciat muzica ta.Tu stii foarte bine cata rautate, dusmanie ura, si perversitate este în lumea lăutarilor… de fapt de 2000 de ani ni se predica sa ne iubim, iar noi ne sfâșiem între noi.Dar pe noi nu ne interesează parerea nimănui”, a scris Alex Pădureanu în mediul online.

”Vreau sa mai adaug ca MI-E UN DOR DE TINE DE MA SUFOC, SI AZI CAND M-AM TREZIT AM PLANS , SI ZBIERRRR INCONTINUU DE TINE, REGINA MEA , FRUMOASA MEA !!!!! PREAA MULTA FORTA IMI DAI. TE IUBESC !!! TU TI-AI SCRIS NUMELE IN NEMURIRE !!!!! TU DAINUI PUTERNIC !!!!!! TE IUBESC, SUNT MANDRU CA SUNT BAIATUL TAU !!!!! SI SA MAI STII UN LUCRU PE RESTUL NEAMURILOR NOASTRE ,INDIFERENT CARE E, NU REPREZINTA NIMIC PENTRU MINE 0+0=0. TE IUBESC MULT UNICA MEA , MAMA !!!! SA VII PE LA MINE SA IMI ALINI DUREREA SI SUFERINTA, SI SA MA IEI IN BRATE !!! SI SA TE PUP SI EU DE VREO 190 DE MILIOANE DE ORI LA INFINIT !!! SI SA TE ALINT !!!! TE IUBESC MULT !!!!”, a mai scris acesta.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...