Mesajul Ralucăi Pastramă după despărțirea de Pepe. Ce a putut să dezvăluie bruneta

14.11.2020, 11:09
Mesajul Ralucăi Pastramă după despărțirea de Pepe. Ce a putut să dezvăluie bruneta
Mesajul Ralucăi Pastramă după despărțirea de Pepe. Ce a putut să dezvăluie bruneta

În urmă cu o săptămână, Pepe anunța că s-a despărțit de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă.

Artistul mărturisea că decizia i-a aparținut în totalitate soției lui. După despărțire, bruneta s-a mutat în casa părinților alături de cele două fetițe pe care le are cu artistul.

Recent, aceasta a decis să ia taurul de coarne și a scris un mesaj pe contul său de socializare, făcând referire indirect la despărțirea de Pepe.

Raluca Pastramă, mesaj după despărțire

„Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, este mesajul postat de Raluca Pastramă.

‘Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea’, scria și Pepe pe conturile lui de socializare.

De când erau despărțiți

După afirmațiile făcute de artist, cei doi au încercat de mai multe ori să rezolve problemele apărute în relație, însă decizia finală a fost să divorțeze.

Apropiații cuplului au rupt tăcerea și au precizat că nu pandemia ar fi fost de vină că Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după 8 ani de căsnicie. Conform Click!, relația lor s-ar fi răcit de mai multă vreme, iar lipsa comunicării a dus la ruptura dintre ei. Cu toate acestea, solistul ar fi încercat în repetate rânduri să își salveze căsnicia.

În urmă cu câteva luni, Pepe făcea declarații despre soția lui și povestea cum a fost izolarea în familia lor.

‘La câte lucruri au fost de făcut împreună numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză’, spunea atunci artistul, pentru Click!

Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012, iar câteva luni mai târziu au devenit părinți pentru prima dată. Raluca a născut o fetiță, pe Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. În aprilie 2015, soția lui Pepe aducea pe lume a doua fetiță, mezina familiei, Rosa Alexandra.

citește și...