Mesajul lui Silviu Prigoană pentru Adriana Bahmuțeanu. ”Să-și dea un reset la viață. Nu poți să suferi mereu”

07.08.2020, 10:37
Mesajul lui Silviu Prigoană pentru Adriana Bahmuțeanu. ”Să-și dea un reset la viață. Nu poți să suferi mereu”
Mesajul lui Silviu Prigoană pentru Adriana Bahmuțeanu. ”Să-și dea un reset la viață. Nu poți să suferi mereu”

Omul de afaceri Silviu Prigoană i-a transmis un mesaj fostei sale soții, vedeta de televiziue Adriana Bahmuțeanu. Acesta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent cea care i-a fost parteneră de viață.

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea alături de artistul grec Nikos Papadopoulos. Adriana Bahmuțeanu și actualul ei iubit, Nikos Papadopoulos, locuiesc împreună.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Despre noua relație a fostei sale soții a vorbit omul de afaceri Silviu Prigoană într-un interviu pentru prezentatorul de televiziune Cristi Brancu.

“Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit”, a spus Silviu Prigoană.

Când Cristi Brancu a menţionat că-l cunoaşte pe artist şi că e un băiat bun, Silviu Prigoană a completat:

“Nu ştiu nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu. În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu”, a afirmat Silviu Prigoană, potrivit click.ro.

”Mai avem de finalizat cu domiciliul copiilor”

Silviu Prigoană a mai menţionat că aşteaptă decizia definitivă pentru acordarea domiciliului copiilor săi şi ai Adrianei Bahmuțeanu, Maximus și Eduard.

“Cei mici aşteaptă să înceapă şcoala, pentru ei a fost tragic. Mai avem de finalizat cu domiciliul copiilor. A făcut mama copiilor Apel, urmează să primim un termen în septembrie, octombrie.

Instanţele sunt foarte aglomerate cu amenzile, dar o să primim termen la un moment dat şi se va finaliza. Cred că va rămâne definitiv şi irevocabil cu domiciliul copiilor la mine şi cam asta e. Povestea e închisă şi la revedere, e îngropată”, a mai declarat omul de afaceri, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...