Mesajul lui Philip de la ‘Puterea dragostei’ pentru Berna, fosta iubită! Ce condiție i-a pus pentru a forma din nou un cuplu

25.09.2020, 14:54
Mesajul lui Philip de la 'Puterea dragostei' pentru Berna, fosta iubită! Ce condiție i-a pus pentru a forma din nou un cuplu
Mesajul lui Philip de la 'Puterea dragostei' pentru Berna, fosta iubită! Ce condiție i-a pus pentru a forma din nou un cuplu

Philip și Berna de la ‘Puterea dragostei’ au decis să se despartă, însă tânărul speră că va relua legătura cu blondina, dacă aceasta va renunța să mai fie geloasă.

Cei doi tineri s-au cunoscut în casa ‘Puterea dragostei’ și au format unul dintre cele mai solide cupluri din show-ul matrimonial. Din nefericire, când au ajuns în România, Berna și Philip au început să se certe tot mai des, motiv pentru care au decis să ia o pauză.

Philip își dorește să se împace cu Berna

Cu toate că aveau planuri să se căsătorească, după ce Philip a cerut-o de soție în Turcia, relația lor a început să scârțâie. În plus, Berna a preferat să plece din apartamentul în care locuia alături de Philip și s-a întors în casa părinților ei.

Invitat joi, 24 septembrie, în emisiunea ‘Teo Show’, Philip a dezvăluit motivele pentru care s-a despărțit de Berna, dar și ce condiții trebuie să îndeplinească blondina pentru a se împăca cu ea.

‘Ea e fată de casă, face curat, face tot, dar o strică mult geloziile. Dacă nu ar fi geloziile ar fi totul perfect. Atât, altceva nu are, dacă s-ar opri din gelozii ar fi perfect’, a declarat fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’

‘Iubito, să știi că eu te aștept acasă. Te iubesc mult în continuare și te voi iubi mereu, o să fii soția mea în continuare, eu te accept așa cum ești, numai să schimbi geloziile astea și totul va fi bine între noi și o să ne propunem nunta aia de vis, o să avem copiii ăia frumoși și o să avem cea mai frumoasă familie, așa cum ne-am propus-o noi. Te iubesc mult de tot!ț, i-a spus Philip Bernei, în direct la Kanal D.

Ce spunea Berna

Berna a recunoscut că nu mai este împreună cu Philip, în direct la tv, în urmă cu mai bine de o săptămână.

‘Ne-am despărțit. Am decis eu să luăm o pauză. Eu vreau să mă întorc la ei mei acasă. Inelul nu îl dau jos. Am fost fericită cu el. Este mai bine așa. Din partea mea ar fi 100% șanse să ne împăcăm. De două zile nu mai stăm împreună. Vorbim ca prietenii acum. Părinții noștri nu vor să ne despărțim. De când am ajuns în România lucrurile stau altfel.

Eram foarte geloasă și în casa ‘Puterea dragostei’. Eu simt că mă iubește. Simt că suferă la fel ca și mine. Am stat șapte luni în Turcia și când m-am întors în România am locuit cu el. Acum vreau să îmi văd familia. Vom vedea dacă planurile pentru nuntă rămân în picioare’, a declarat Berna, în direct, la Kanal D.

citește și...