Berna și Philip de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit. Tânăra a confirmat că nu mai formează un cuplu

17.09.2020, 16:28
Berna și Philip de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit. Tânăra a confirmat că nu mai formează un cuplu
Berna și Philip de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit. Tânăra a confirmat că nu mai formează un cuplu

Berna și Philip, foști concurenți din sezonul 2 ‘Puterea dragostei’, s-au despărțit! Cei doi tineri au reușit să ajungă până în finala show-ului matrimonial și lucrurile păreau că merg de minune între cei doi îndrăgostiți. În plus, tânărul o ceruse de soție pe Berna în timpul emisiunii de la Kanal D. La revenirea în România, Berna și Philip au mărturisit că au planuri de nuntă și chiar locuiau împreună acasă la Philip.

Berna și Philip de la ‘Puterea dragostei’ nu mai sunt împreună

Din păcate, certurile dese au dus la ruperea relației, iar Berna a decis să plece de lângă Philip. Și-a făcut bagajele și a hotărât să se întoarcă la părinții săi.

Invitată joi, 17 septembrie, în emisiunea lui ‘Teo Show’, Berna a recunoscut că nu mai este împreună cu Philip. Blondina a mărturisit că suferă imens și a fost la un pas de a izbucni în plâns.

Berna, cu ochii în lacrimi

‘Ne-am despărțit. Am decis eu să luăm o pauză. Eu vreau să mă întorc la ei mei acasă. Inelul nu îl dau jos. Am fost fericită cu el. Este mai bine așa. Din partea mea ar fi 100% șanse să ne împăcăm. De două zile nu mai stăm împreună. Vorbim ca prietenii acum. Părinții noștri nu vor să ne despărțim. De când am ajuns în România lucrurile stau altfel.

Eram foarte geloasă și în casa ‘Puterea dragostei’. Eu simt că mă iubește. Simt că suferă la fel ca și mine. Am stat șapte luni în Turcia și când m-am întors în România am locuit cu el. Acum vreau să îmi văd familia. Vom vedea dacă planurile pentru nuntă rămân în picioare’, a declarat Berna, în direct, la Kanal D.

Cei doi foști concurenți de la ‘Puterea dragostei’ nu se mai urmăresc pe Instagram și nici nu mai au vreo poză împreună. Cu toate acestea, Berna a mărturisit că încă îl iubește pe Philip, iar motivul principal de ceartă a fost gelozia, cei doi având discuții pe această temă încă din momentul în care se aflau în emisiunea ‘Puterea dragostei’. Probleme au continuat, însă, și după ce au ajuns în România.

‘Philip, te iubesc foarte mult și sincer eu m-aș vedea tot restul vieții cu tine’, a fost mesajul transmis de blondină pentru fostul ei iubit.

Philip a cerut-o de soție în Turcia

‘Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești. Că mă protejezi și că ești cu tot sufletul alături de mine. Cu tine vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iuubesc’, i-a spus Philip Bernei.

citește și...