Mario Fresh și Jador, bătuți în fața unui club din Mamaia

15.06.2020, 09:58
Mario Fresh și Jador, bătuți în fața unui club din Mamaia
Mario Fresh și Jador, bătuți în fața unui club din Mamaia

Mario Fresh și Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, au fost implicați într-un scandal pe litoral.

Cei doi artiști au fost atacați de șase agresori în fața unui club din stațiunea Mamaia.

Conflictul ar fi izbucnit după ce Jador ar fi avut o discuție într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă, când acesta s-ar fi certat cu un client.

Ulterior, duminică dimineață, în parcarea unui club, Mario Fresh, Jador și un cameraman au fost atacați de șase persoane.

La bătaie a asistat și Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca și iubita lui Mario Fresh, care a declarat în fața anchetatorilor că unul dintre atacatori ar fi spus la un moment dat: „Aduceți săbiile din mașină!”, potrivit cancan.ro.

”Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel. Vă povestesc eu…”, a scris Mario Fresh pe Instagram, însă ulterior mesajul a fost șters.

Declarația lui Jador după incident

Jador a făcut declarații după scandal pentru cancan.ro.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi.

Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm și noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador.

Ce spune poliția

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, duminică, 14 iunie, la ora 4.30 poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club din staţiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict.

„Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”, a transmis IPJ Constanța.

 

citește și...