Mario Fresh suportă cu greu autoizolarea. ”Sincer, nu mai pot”

04.04.2020, 16:51
Mario Fresh suportă cu greu autoizolarea. ”Sincer, nu mai pot”
Mario Fresh suportă cu greu autoizolarea. ”Sincer, nu mai pot”

Cântărețul Mario Fresh a recunoscut că suportă greu izolarea la domiciliu în contextul pandemiei de coronavirus din România.

Artistul este nevoit să-și petreacă singur timpul în casă, fără iubita lui, Alexia Eram, fiica prezentatoarei TV Andreea Esca, care s-a izolat singură.

„După un calcul rapid, nu am fost olimpic la matematică, dar mă descurc, am 17 zile azi. Sincer, nu mai pot. Eu eram obișnuit să nu am timp în cele 24 de ore dintr-o zi să-mi termin treburile înainte și acum mi se pare că am prea mult timp și mă și plictisesc.

M-am uitat deja la foarte multe seriale, am făcut curățenie în casă de nu am ce să mai fac, am făcut curățenie generală după curățenie generală după care iar curățenie generală. Din păcate m-a prins singurel, pentru că iubita mea a venit din Londra și s-a dus la ea acasă, să stea în autoizolare în apartamentul ei de sus”, a spus Mario Fresh, citat de a1.ro.

Mario Fresh este nevoit să-și gătească singur, fiind ajutat uneori de mama sa, prin intermediul internetului.

”Știu să fac mâncare, mă mai ajută mama pe Facetime la ceea ce nu știu, dar știu în mare parte. Știu să fac piept de pui, orez, legume la grătar, ovăz, omletă, salate, mai ales pentru dietă, ceea ce mănânc eu de obicei, că eu mai ales am și slăbit acum de când stau în carantină. Eu am slăbit, nu m-am ingrasat”, a mai spus Mario Fresh.

citește și...