Mesajul lui David după ce a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei”. ”Nu mi-e dor de nimeni”

15.09.2020, 10:09
Mesajul lui David după ce a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei”. ”Nu mi-e dor de nimeni”
Mesajul lui David după ce a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei”. ”Nu mi-e dor de nimeni”

David, fost concurent la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a transmis un mesaj după ce a fost eliminat din competiție.

David a fost eliminat din competiția ”Puterea Dragostei”. După ce a părăsit competiția care se filmează în Turcia, tânărul a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. Printre altele, acesta a mărturisit că își dorește să revină în show-ul matrimonial transmis de Kanal D, dacă va primi voturile telespectatorilor.

“Am o vacanță aici, în România, după care mă voi întoarce în Turcia. Momentan nu mi-e dor de nimeni, dar în câteva zile o să-mi fie dor de toată lumea din Turcia, cu care am interacționat. Mă voi întoarce cât de curând”, le-a transmis David urmăritorilor de pe Instagram.

David a fost întrebat de mai multe ori de jumătatea lui, iar el a răspuns de fiecare dată că aceasta este în casă, referindu-se la Andrada, precizează kanald.ro.

De altfel, Andrada a plâns în hohote când a auzit că David este cel care urmează să părăsească emisiunea ”uterea Dragostei”, sezonul 3.

Scrisoarea lăsată de David stârnește controverse

Potrivit wowbiz.ro, la plecarea din casa ”Puterea Dragostei”, David a lăsat o scrisoare, care stârnește controverse în rândul concurenților din cadrul show-ului matrimonial.

Paul face acuzații cu privire la voturile care l-au eliminat pe David, spunându-le celor din casă că ei sunt cei care au dorit eliminarea lui David.

”Acum v-ați înmuiat de la scrisoarea lui David! Până acum l-ați judecat”, spune Paul.

”Voi l-ați votat la eliminare! Voi, nu noi!”, afirmă Cristi.

La rândul ei, Andrada este extrem de emoționată să citească ce a scris David, astfel că se retrage într-o cameră.

Când este difuzat show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a acestui an. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

 

citește și...