Ce concurent a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei”

14.09.2020, 10:13
Ce concurent a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei”
Ce concurent a fost eliminat de la ”Puterea Dragostei”

Un nou concurent a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Este vorba despre unul dintre băieți.

O nouă eliminare în cadrul show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la kanal D. Cel care a părăsit competiția este David.

David și Adriana au fost propuși spre eliminhare la emisiunea prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Potrivit wowbiz.ro, în final, David a fost cel care a părăsit casa ”Puterea Dragostei”, în timp Alexandra și-a protejat casa și a salvat-o pe sora ei, Adriana, încă o dată de la eliminare.

„Mi-a plăcut în Istanbul și în emisiunea asta. A fost o călătorie frumoasă”, a declarat David după ce a aflat că părăsește competiția ”Puterea Dragostei”.

 

Un nou concurent în casa băieților de la ”Puterea Dragostei”

Conform kanald.ro, un nou concurent va intera în casa băieților. Se numește Seba. Tânărul reușește să le atragă atenția fetelor din casa ”Puterea Dragostei” cu flori și îmbrățișări.

Acesta va mărturisi că are un top al preferințelor în ceea ce le privește pe fetele din casa ”Puterea Dragostei”.

Când este difuzat show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a acestui an. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...