Mesajul emoționant al Mihaelei Rădulescu de ziua de naștere a fiului ei. ”Nu încetează să mă uimească”

02.08.2020, 11:05
Mesajul emoționant al Mihaelei Rădulescu de ziua de naștere a fiului ei. ”Nu încetează să mă uimească”
Mesajul emoționant al pentru Mihaelei Rădulescu de ziua de naștere a fiului ei. ”Nu încetează să mă uimească”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu l-a aniversat pe fiul ei, Ayan. Cu această ocazie, cea supranumită diva de la Monaco a făcut o declarație emoțiionantă.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Sâmbătă, Ayan și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 17 ani. Mihaela Rădulescu are motive să fie o mamă mândră, fiul ei fiind un adolescent extrem de atrăgător. Ayan  face ravagii pe rețelele de socializare cu fotografiile în care își etalează trupul foarte bine lucrat la sala de sport.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de socializare.

„El m-a făcut cea mai fericită mamă din lume. L-am făcut… un bărbat și nu încetează să mă uimească. Cu toată dragostea pe care mi-o pot scoate din inimă, sunt cea mai fericită când îmi zâmbește…”,este mesajul transmis de vedeta de televiziune de ziua de naștere a băiatului ei.

Mihaela Rădulescu: „Am un copil bun”

Într-un interviu, Mihaela Rădulescu spunea despre fiul ei că este un copil bun, care știe foarte bine ce vrea.

„E o fericire pentru mine, am un copil bun. Știu, când mamele își laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de școală, care știe foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare.

Nu aș fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică. Cred că la el acolo se cheamă computer science. E o treabă care-i place și care îl preocupă. Nu vrea să meargă la orice facultate, vrea să meargă la cele din Ivy League (n.r. grupul celor 8 universități de top din nord-estul SUA), mi-a făcut capul țăndări cu ele”, spunea vedeta.

citește și...