Mesajul emoționant al lui Tavi Clonda de ziua mamei sale. ”Cum ar fi dacă toată lumea ar iubi necondiționat ca tine???”

27.01.2021, 09:40
Mesajul emoționant al lui Tavi Clonda de ziua mamei sale. ”Cum ar fi  dacă toată lumea ar iubi necondiționat ca tine???”

Muzicianul Tavi Clonda a aniversat-o pe mama sa, ocazie cu care a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Tavi Clonda a sărbătorit-o ieri pe mama sa, Elena. Cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, cântărețul a transmis un mesaj emoționant pe contul său de spcializare, acolo unde a dat publicității și mai multe fotografii în care apare alături de mama sa.

”La multi Ani, iubita mama! Inca o data iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru noi toti! Familia este tare mandra de tine si va fi mereu alaturi de tine!  Ps:Cum ar fi daca toata lumea ar iubi neconditionat ca tine???”, a scris Tavi Clonda în mediul online.

Tavi Clonda este căsătorit cu Gabriela Cristea și are două fetițe

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Tavi Clonda a povestit Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars. Vedeta de televiziune a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, și-a amintit Gabriela Cristea.

citește și...