Mesajul dureros al Silviei Chifiriuc la 5 ani de la moartea mamei sale. ”Când mi-e tare greu te strig să îmi fii înger”

22.03.2021, 12:29
Mesajul dureros al Silviei Chifiriuc la 5 ani de la moartea mamei sale. ”Când mi-e tare greu te strig să îmi fii înger”
Mesajul dureros al Silviei Chifiriuc la 5 ani de la moartea mamei sale. ”Când mi-e tare greu te strig să îmi fii înger”

Silvia Chifiriuc a transmis un mesaj plin de tristețe la cinci ani de la moartea mamei sale.

Mama Silviei Chifiricu a încetat din viață în anul 2016. Femeia a fost găsită fără suflare în curtea casei sale din comuna Vlăsineşti, judeţul Botoşani. Mama Silviei Chifiriuc locuia cu fratele artistei care a alertat imediat autorităţile. La cinci ani de la dispariția mamei sale, Silvia Chifiriuc a transmis un mesaj pe contul său de socializare. Mesajul este însoțit și de o poezie.

”Offff… 5 ani fără tine mami ?. Cu același suflet de copil, îți scriu aceste rânduri, că nimeni nu-i ca tine mamă, și-mi este tare tare dor, te port cu mine în ganduri și în suflet, când mi-e tare greu te strig să îmi fii inger? Doamne, spune-i mamei că o iubesc cu toată ființa mea !❤”, a scris artista în mediul online.

Offff…5 ani fără tine mami ?

Cu același suflet de copil, îți scriu aceste rânduri, că nimeni nu-i ca tine mamă, și-mi…

Publicată de Silvia Chifiriuc pe Duminică, 21 martie 2021

Silvia Chiriuc este căsătorită cu Petre Roman și are un băiat

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.  Cântăreața și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Silvia Chifiriuc a mărturisit că atunci când s-au cunoscut doar s-au salutat, fără nimic altceva. Artista a povestit și cu ce calități a reușit să o cucerească Petre Roman, fost premier al României.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă, dar mi-a transmis multă caldură”, a explicat Silvia Chifiriuc într-un interviu.

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de Operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, mai spunea Silvia Chifiriuc.

citește și...