Mesajul cu care Andreea Tonciu a stârnit controverse. ”Oamenii te urăsc cel mai mult atunci când îi lovești cu adevărul!”

09.12.2020, 15:34
Mesajul cu care Andreea Tonciu a stârnit controverse. ”Oamenii te urăsc cel mai mult atunci când îi lovești cu adevărul!”
Mesajul cu care Andreea Tonciu a stârnit controverse. ”Oamenii te urăsc cel mai mult atunci când îi lovești cu adevărul!”

Andrea Tonciu a transmis un mesaj în mediul online îi nacre îi îndeamnă pe cei care o urmăresc în mediul online să o voteze pentru marea finală de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care s-au calificat în semifinalele competiției ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. În lupta pentru cea mai stilată femeie din România au rămas doar șase concurente: Andrea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Deea Codrea, Theo Rose și Oana Radu.

Marea finală a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici, va fi difuzată sâmbătă, pe data de 19 decembrie.

Andreea Tonciu: ”Chiar dacă se știe câștigătoarea eu merg pe susținerea voastră”

În lupta pentru câștigarea voturilor din partea telespectatorilor la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Andreea Tonciu le-a cerut urmăritorilor ei să o susțină, chiar dacă, susține ea, se știe cine este învingătoarea show-ului de stil.

”Oamenii te urasc cel mai mult atunci cand ii lovesti cu adevarul! Pentru ca sunt prea putini care suporta adevarul? Dragilor sunt extrem de mandra de mine pentru tot ce am realizat pana la varsta asta❤️cu bune, cu rele mergem inainte, nu uitati ca a inceput numaratoarea inversa pana la Marea Finala unde am mare nevoie de voi❤️ chiar daca se stie castigatoarea eu merg pe sustinerea voastra pana in panzele albe!❤️❤️❤️ Impreuna cu voi putem demonstra contrariul❤️am nevoie de voi, oameni sinceri si naturali ca mine❤️va pup tare dulce! Nu uitati 4 la 1206❤️❤️❤️ Va multumesc pentru tot sunteti minunati❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram.

Mesajul vedetei a stârnit numeroase reacții în mediul online. ”Tu nu ai nicio legătură cu adevărul. Ci cu răutatea”, ”Mai mult bărbații te susțin. Oi fi tu cum oi fi, dar caracterul tău lasă de dorit”, ”Dacă se știe cine este câștigătoarea, citându-te acum pe tine, chiar din postarea asta, înseamnă că vrei să prostești și să-i păgubești pe cei care te susțin…”, ”Cum adică se știe câștigătoarea? Să înțeleg că este o treabă aramnjată sau doar se bănuiește care este căștigătoarea, că nu înțeleg”, ”Se stie castigatoarea? Dar ca Botezatu nu rateaza nicio steluta pentru tine crezi ca nu se observa? Daca se spunea despre tine ce se spune despre Alexandra nu mai comentai”, au scris internauții.

citește și...