Mesajul clar al Mihaelei Rădulescu. ”Blochez tot ce mișcă în direcția negativă”

18.08.2021, 16:21
Mesajul clar al Mihaelei Rădulescu. ”Blochez tot ce mișcă în direcția negativă”
Mesajul clar al Mihaelei Rădulescu. ”Blochez tot ce mișcă în direcția negativă”

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, a explicat ce măsuri a luat împotriva celor care o critică în mediul online, de diverse rețele de socializare. Prezentratoarea de televiziune este foarte categorică. ”Blochez tot ce mișcă în direcția negativă”, le-a transmis vedeta celor care îi urmăresc activitatea pe Instagram.

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj foarte clar pe contul său de Instagram.

Vedeta a explicat că îi blochează pe cei care transmit comentarii negative pe pagina sa.

Mesajul clar al Mihaelei Rădulescu. ”Îi blochez si pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul”

”Ma gandeam la toti oamenii astia tristi pe care-i blochez zilnic – femei neiubite si incapabile sa se adapteze…, „barbati“ care ma jignesc prioritar despre varsta, tot soiul de starlete porno care intra primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diversi comercianti de bitcoins sau care promoveaza tot felul de pacaleli financiare. Cred ca pe toti colegii mei de breasla ii viziteaza astfel de personaje. Nu stiu cum fac ei, dar eu blochez tot ce misca in directia negativa, tot ce e jignire sau critica stupida fatza de mine sau fatza de oameni pe care-i pretuiesc. N-am chef de oameni rai sau prosti. N-am timp sa le explic si nici vreo pornire de-ai aduce pe o cale mai buna”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

”Ii blochez si pe cei care le dau like celor care ma ataca in vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare „democratica“ in casa mea, nu ma intereseaza nici opiniile negative si nici parerile care ma irita, nu vreau urmaritori cu orice pret. My house, my rules. O treaba grozava, de aplicat si aici, dar si in viata reala. Si-acum… sa continuam sa ne zambim unii altora, sa ne inspiram reciproc, sa ne sustinem unele pe altele, dragi FEMEI puternice si sa nu toleram in jurul nostru barbati „mici“ si needucati. Fara curatenie constanta, se aduna prea multa mizerie. Chiar si umana. Va iubesc pe cei care ma inspirati zilnic si va multumesc ca dati cate un semn de drag, cand gandim la fel”, a adăugat ea.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre operațiile estetice

Mihaela Rădulescu a vorbit de curând despre intervențiile estetice la care a recurs. ”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a spus aceasta.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

citește și...