Mesajul Andreei Berecleanu după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane. ”Nu am rămas indiferentă”

09.11.2020, 11:34
Mesajul Andreei Berecleanu după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane. ”Nu am rămas indiferentă”
Mesajul Andreei Berecleanu după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane. ”Nu am rămas indiferentă”

Andreea Berecleanu a transmis un mesaj după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane, la pupitrul principalului jurnal de știri de la Prima TV.

Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18, de la Prima TV, în timpul săptămânii, în timp ce în weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV. După ce s-a aflat că revine pe micile ecrane, Andreea Berecleanu a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Fiecare pas pe care l-am facut in cariera mea s-a transformat intr-o reinventare, nu doar in capacitatea de a lucra perfect intr-o noua echipa. Pentru ca in fiecare statie tv am lasat o amprenta de neuitat a personalitatii mele. Iar asta se intampla atunci cand daruiesti, cand ai pasiune, idei, forta, imaginatie. Iata ca dupa doar 8 luni de cand sunt jurnalist pe toate planurile comunicarii, dar mai putin pe micul ecran, am fost incantata de planurile realiste si profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care il merita si o revenire la succesul din anul 1997, atunci cand s-a lansat. E adevarat, nu am ramas indiferenta nici la dorinta publicului de a ma revedea la tv, exprimata in tot acest rastimp, fara incetare. Va multumesc pentru toate mesajele minunate! Va astept de luni pana joi, la ora 18, la Focus, principala editie informativa a zilei. Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Andreea Berecleanu a prezentat principalul jurnal de știri de la Antena 1

Mutarea Andreei Berecleanu la Prima TV vine la aproximativ nouă luni de la despărțirea știristei de Antena 1, unde a prezentat principalul jurnal de știri, Observatorul de la ora 19:00.

Despre cariera sa în televiziune a comentat vedeta în urmă cu ceva timp.

“Viața mea nu a început cu Antena 1. Viața mea a început cu Soti. A urmat, pentru o scurtă perioadă Antena 1, apoi Pro tv, aproape 9 ani, 7ABC – trei luni cu Mihai Tatulici… La început, a fost și presă scrisă… Antena timp de 17 ani. Așa încât nu a început și nici nu se va termina cu Antena 1. Eu intenționez să-mi văd de planurile mele care continuă pe partea de comunicare, pentru că jurnalistul este un comunicator și ar trebui să fie în toate zonele”, spunea vedeta într-un interviu.

citește și...