Mesajul Andreei Antonescu după ce a părăsit ”Survivor România”. ”Acum pot să recunosc”

23.03.2021, 15:20
Mesajul Andreei Antonescu după ce a părăsit ”Survivor România”. ”Acum pot să recunosc”
Mesajul Andreei Antonescu după ce a părăsit ”Survivor România”. ”Acum pot să recunosc”
Andreea Antonescu a transmis un mesaj, în mediul online, după ce a părăsit competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D.Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”.

Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori.

Mesajul Andreei Antonescu după ce a părăsit ”Survivor România”. ”Am avut emoții crunte înainte de fiecare traseu”

În mesajul transmis pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Antonescu a vorbit despre experiența trăită la concursul ”Survivor România”. Printre altele, vedeta a mărturisit că a avut emoții teribile înainte de fiecare traseu pe care a intrat pentru a concura alături de colegii săi.

”Am pășit în competiția Survivor Romania ca și în viață, nu foarte sigură, dar cu o dorință mare de a descoperi necunoscutul din mine. Acum pot să recunosc, am avut emoții crunte înainte de fiecare traseu și am intrat mânată de dorințe de a-mi depăși limitele, temerile, fricile și sperând să nu-mi dezamăgesc echipa, familia sau pe voi, cei de acasă. Am avut și reușite, dar și eșecuri, însă cu toate astea nu m-am dezis de la a fi eu însămi.  Aventura SURVIVOR s-a încheiat pentru mine, mult succes FAIMOȘILOR, iar vouă VĂ MULȚUMESC încă o dată pentru toată susținerea și pentru toate încurajările oferite”, a transmis Andreea Antonescu.

”Am devenit o nouă eu mult mai puternică, mult mai determinată, plină de speranță că pot fi un exemplu de urmat pentru fetița mea, @sienna_spak. Limitele nu exista decât în mintea noastră! Nu lăsați distrugătorii de vise să dezamăgească ambițiile și determinarea copilului din voi. E momentul să mă întorc acum la locul căruia m-ați făcut din primul moment să cred că îi aparțin, SCENA! Vă pup, vă îmbrățișez și vă iubesc! ❤️”, a adăugat ea.

citește și...