Mesajele sfâșietoare ale vedetelor din România după moartea actriței Draga Olteanu Matei

18.11.2020, 09:11
Mesajele sfâșietoare ale vedetelor din România după moartea actriței Draga Olteanu Matei
Mesajele sfâșietoare ale vedetelor din România după moartea actriței Draga Olteanu Matei

Moartea legendarei actrițe Draga Olteanu Matei a îndurerat o țară întreagă. Vedeterle au transmis mesaje sfâșietoare după dispariția acesteia.

Dispariția celei care a fost marea actriță Draga Olteanu Matei a îndurerat pe toată lumea.  Mai multe vedete au transmis mesaje de condoleanțe după moartea acesteia. Draga de Draga. Tare drag i a fost lui tata de ea. Tare dragă mi a fost. Bunul Dumnezeu să o primească in Împărăția Sa”, a scris Oana Pellea în mediul online. Mihai Morar a transmis: “M-au botezat Draga. Ca să le fiu dragă tuturor…” Veșnică iubire, Draga mea dragă! Mulțumim pentru drag și dragoste”.

Actrița Monica Davidescu a transmis și ea un mesaj după moartea celebrei actrițe Draga Olteanu Matei. ”Drum lin printre stele Draga Olteanu Matei! Noi, cei care te-am cunoscut si care am avut sansa de a-ti fi alaturi in scena, iti vom duce dorul. Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante familiei si prietenilor! La ultima intalnire, cu un an in urma, Draga era doar bucurie. Cu multi ani in urma, in scena, in “Crima pentru pamant”, am invatat de la dansa puterea privirii fara cuvinte”, a scris Monica Davidescu.  Fashion-editorul Iulia Albu a spus: ”Draga Olteanu Matei a plecat dintre noi. A plecat, Dar nu a murit. Un asemenea talent nu moare niciodata. În anul 1956 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. A fost decorată în data de 30 mai 2002 cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler.În data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie care a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Ofițer, cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a Regelui Mihai I al României. O legenda construita pe studiu, talent si munca. SINGURA RETETA REALA”.

Draga Olteanu Matei a murit la spital

A murit actrița Draga Olteanu Matei.  Marea artistă a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri. Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, fiind transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași au anunțat că, în ciuda eforturilor depuse, actrița a murit în noaptea de marți spre miercuri.

Diana Cimpoeșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfântul Spiridon”, a făcut primele declarații despre decesul celebrei actrițe Draga Olteanu Matei.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… Din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a declarat Diana Cimpoeşu, potrivit spynews.ro.

citește și...