Mesajele dintre Laurette și agresorul său. Cum s-au înțeles pentru întâlnirea de la hotel

24.03.2021, 12:01
Mesajele dintre Laurette și agresorul său. Cum s-au înțeles pentru întâlnirea de la hotel
Mesajele dintre Laurette și agresorul său. Cum s-au înțeles pentru întâlnirea de la hotel

Marian Tătic, agresorul lui Laurette, a scos la iveală mesajele dintre el și mulatră. Înainte de întâlnirea de la hotel, cei doi au purtat o discuție pe Whatsapp.

Din mesaje reiese că Laurette i-a transmis acestuia ce cadou își dorește, dar și adresa hotelului unde urmau să se întâlnească pentru o seară romantică.

Ce i-a cerut Laurette lui Marian Tătic

Bărbatul acuzat de violențe a precizat că Laurette s-a întâlnit cu el pentru a întreține relații intime contra cost. Cancan.ro a publicat mesajele dintre vedetă și Marian Tătic. Cei doi au fost deja audiați la Poliție.

Laurette a mărturisit că îl va da în judecată pe Marian Tătic pentru defăimare publică. În schimb, bărbatul este hotărât și el să meargă până în pânzele albe pentru a-și dovedi nevinovăția. Iată cum sună mesajele pe care cei doi și le-au dat înainte de întâlnirea de la hotelul din Centrul Vechi:

Marian Tătic (M.T.): OK, ne vedem acolo la 20:30.
Laurette Atindehou (L.A.): OK. D, mărimea 38. Red roșu.
M.T.: OK, am reținut, îți trimit poze înainte să iau ceva. Care să îți placă ție, în primul rând. Ai ajuns cu bine acasă, sper. O seară plăcută și frumoasă îți doresc și mă bucur că, în sfârșit, am reușit să ne vedem. Te pup, seară frumoasă și îți scriu mâine.

După 30 de minute, Laurette a revenit cu alte mesaje pe Whatsapp. Ea a trimis o fotografie cu body-ul roșu pe care și-l dorea pentru întâlnirea de la hotel.
L.A.: Ăsta îl au.
M.T.: Ce mărime dorești?
L.A.: 38 port eu. La orice. M.
M.T.: Au M. Dorești să îți iau așa?
L.A.: Da.
La 18:oo, cu doar câteva zeci de minute înainte de întâlnire, Laurette intră, din nou, în discuție cu Marian Tătic. Tot pe Whatsapp.

L.A.: Bună! Te deranjează să ne întâlnim să vorbim într-o locație pe care o știu eu, să nu avem probleme.
M.T.: Bună! Nu, din partea mea nu-i problemă. Doar să fie OK, în sensul să putem vorbi liniștiți. Și aici unde stau apartamentul este foarte OK, dar cum dorești, pe mine nu mă deranjează. Să îmi spui doar adresa și la ce oră să ne vedem.
L.A.: Da, îți spun cum termin acolo.

M.T.: OK, mă anunți pe la 21:00 și îmi spui cum dorești să facem.

Marian Tătic a acuzat-o de tâlhărie

“Aveam la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c&$vă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac s$% cu ea, nu să o omor.

M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Știam că este o c&$vă. Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart poliția ușa… Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme”, a declarat Marian Tătic pentru Cancan.ro.

citește și...