Laurette Attindehou a șocat cu dezvăluirile de la audieri. ‘Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură’

23.03.2021, 18:40
Laurette Attindehou a șocat cu dezvăluirile de la audieri. 'Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură'
Laurette Attindehou a șocat cu dezvăluirile de la audieri. 'Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură'

Marți, 23 martie, Laurette a mers să dea declarații la secția 10 de Poliție, după incidentul petrecut în camera de hotel. Dacă agresorul ei a dezvăluit că mulatra a întreținut relații intime cu el contra cost, Laurette a șocat cu declarațiile sale. 

Vedeta a spus că a văzut în Marian Tătic un potențial iubit, nicidecum un agresor. În urma scandalului de la hotel, Laurette s-a ales cu numeroase răni la mâini și picioare, pentru care a necesitat tratament.

Laurette Attindehou își dorea o relație amoroasă cu agresorul

„Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Agresorul brunetei a depus și el o plângere penală împotriva lui Laurette, acuzând-o pe aceasta de tâlhărie. Marian Tătic a mărturisit că aceasta a vrut să-i sustragă din geantă suma de 7.500 de euro.

Marian Tătic a acuzat-o de tâlhărie

“Aveam la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c&$vă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac s$% cu ea, nu să o omor. 

M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Știam că este o c&$vă. Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart poliția ușa… Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme”, a declarat Marian Tătic pentru Cancan.ro.

Laurette a negat că ar fi mers la hotel pentru a întreține relații intime pe bani, ci dimpotrivă, și-ar fi dorit o relație cu acesta.

„Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou. Eu nu am făcut decât să mă apăr și cred că orice femeie s-ar fi apărat de un agresor care a încercat să o bată și să nu o lase să iasă din cameră. Eu nu i-am dat cu cotul în gură, doar m-am apărat când el m-a mușcat de mână, când am vrut să ies pe ușă. Nu s-a pus problema de bani. El vrea să mă denigreze ca mamă și ca persoană, dar am încredere că autoritățile își vor face treaba”, a mai spus Laurette.

citește și...