Mărturisirile șocante ale bărbatului care a bătut-o pe Laurette în camera de hotel. Ce s-a întâmplat între el și mulatră

23.03.2021, 10:29
Mărturisirile șocante ale bărbatului care a bătut-o pe Laurette în camera de hotel. Ce s-a întâmplat între el și mulatră

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Laurette a trecut prin momente groaznice în camera unui hotel din București. Mulatra și-a dat întâlnire cu un bărbat, însă a ieșit destul de șifonată. 

Laurette a mărturisit că s-a ales cu răni grave, precum glezna luxată, genunchii tăiați și sânul stâng deplasat. Bărbatul care a agresat-o se numește Marian Tătic.

Vedeta a dezvăluit șocată că și-a văzut moartea cu ochii, iar bărbatul ar trebui să plătească pentru toate chinurile la care a supus-o.

Agresorul lui Laurette a rupt tăcerea

În schimb, presupusul agresor al brunetei a rupt tăcerea, precizând că are de gând să demonstreze că a fost doar o victimă a lui Laurette în seara respectivă.

Marian Tătic a recunoscut că vedeta a mers la hotel cu el pentru a întreține relații intime contra cost și a detaliat cum a decurs întâlnirea celor doi.

Potrivit Cancan.ro, Laurette Atindehoua a acceptat să facă amor cu el contra sumei de 5.000 de euro, însă lucrurile au luat-o o turnură neașteptată. Bărbatul a povestit că aceasta a vrut să îl jefuiască, după ce a refuzat să-i plătească suma pe care i-a promis-o inițial.

“Aveam la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c&$vă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac s$% cu ea, nu să o omor. 

M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Știam că este o c&$vă. Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart poliția ușa… Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme”, a declarat Marian Tătic pentru Cancan.ro.

Vedeta a vrut să-l jefuiască 

Mai mult de atât, bărbatul se apără și a mărturisit că nu a vrut să o bată pe Laurette, însă tot scandalul a început de la bani.

‘Cum a ieșit din baie s-a pus în genunchi și mi-a făcut s*^ oral. A venit să ia banii pe prosteală. Păi eu mă duceam la hotel să vorbesc cu ea, la 9 seara? Păi ce să vorbesc cu ea? Ea mă aștepta în cameră, a rezervat-o pe numele ei. I-am zis că vin unde vrea ea. Dacă aveam în cap să o violez sau să o omor, păi mă duceam unde voia ea? Ea se cunoștea cu aia de la recepție. Abia am reușit să iau plicul de la ea. Cum era să o las să plece cu banii mei? Am 1.90 metri înălțime și 100 de kilograme. Păi eu voiam să o bat? Nici vorbă că am băgat-o cu capul în toaletă. Acolo abia intră un porumbel, mergem acolo și vă arăt. 

Păi cum să-i dau 7.500 de euro pentru 30 de minute? A știut că vine să facă s&^ cu mine, din cauza asta a luat și camera de hotel. Hotelul e vai mama lui. Eu am vrut să o duc la un hotel OK, dar ea nu a vrut, m-a chemat acolo. Pentru ce a închiriat cameră și m-a chemat acolo? Nu pentru s%$? Am poză, cu conversația, cu tot. Scandalul a pornit că a vrut să ia toți banii. Eu nu puteam să-i dau pe toți. Dacă zicea că vrea 100, 200… Dar nu 7.500 sau 5.000. Asta am declarat și la poliție și îmi susțin afirmațiile’, a mai adăugat acesta.

citește și...