Meghan Markle, ținută de peste 300.000 de dolari. Ducesa de Sussex a marcat prima ei apariție publică din 2022

28.02.2022, 21:35
Meghan Markle, ținută de peste 300.000 de dolari. Ducesa de Sussex a marcat prima ei apariție publică din 2022
Exclusive All Round No Minimums Mandatory Credit: Photo by Earl Gibson III/Shutterstock (12825230k) Exclusive - Prince Harry (L) and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex, accept the PresidentÕs Award at the 53rd NAACP Image Awards Show at The Switch on Saturday, February 26, 2022 in Burbank, CA. Exclusive - NAACP Image Awards, Gala Reception, Los Angeles, California, USA - 26 Feb 2022

Ducesa de Sussex a marcat prima ei apariție publică din 2022 în uimitorul ansamblu albastru,  arătându-și coapsele și decolteul asimetric. Meghan a avut pe ea accesorii în valoare totală de 357.092 dolari. Care a fost cel mai scump articol vestimentar purtat de Meghan Markle.

Ducesa de Sussex arăta absolut uluitoare într-o rochie albastră safir cu un singur umăr, realizată de designerul Black John Rogers.

Cuplul regal, care locuiește într-un conac de 14 milioane de dolari din Montecito, California, a participat sâmbătă la premiile NAACP la Pasadena Civic Auditorium. Ei au acceptat un premiu ca recunoaștere a realizării speciale și a serviciului public distins pentru munca lor de ajutorare a unui adăpost pentru femei din Texas, promovarea echității vaccinurilor și crearea de centre de ajutor comunitar.

Meghan Markle, inel de logodnă cu diamante de 347.000 de dolari

Potrivit criticilor de modă britanici. Meghan Markle a purtat inelul de logodnă cu diamante de 347.000 $, rochie Christopher John Rogers de 2.672 $, cercei Alexis Bittar din aur de 14 carate de 270 $, brăţară Cartier de 5.900 $ şi pantofi Aquazzura de 1.250 $.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a purtat și brățara cu lanț omega din aur galben a Prințesei Diana – pe care a purtat-o pentru prima dată în timpul turneului ei regal din Australia cu Prințul Harry.

Ce a spus Ducesa de Sussex

Ducesa și-a coafat părul lucios de corb în bucle voluminoase, plasate într-o parte pentru a complimenta designul izbitor cu un singur umăr al rochiei ei.

VOGUE a raportat că rochia lui Meghan a fost realizată într-o nuanță pe care designerul o numește „Cunningham Blue”. El a spus: „Este întotdeauna foarte interesant să poți folosi culoarea și o mulțime de nuanțe diferite ale aceleiași culori, pentru a crea un fel de graficism, care este o semnătură pentru mine. Este ceva care se simte proaspăt și potrivit pentru moment. ”

Vorbind despre premiul ei, ducesa a spus: „Nu aș putea fi mai mândru că facem această muncă împreună. Suntem atât de profund umiliți să fim aici în compania unor astfel de premiați iluștri”.

 

citește și...