Meghan Markle e considerată ”cea mai inteligentă” din familia regală. Pe ce loc se află prinţul Harry

26.12.2021, 18:41

Meghan Markle, ducesa de Sussex este „cel mai inteligent membru al familiei regale britanice”, potrivit unui nou studiu publicat de Oxford Royale. Kate Middleton ocupă poziţia secundă pe podiumul inteligenţei în familia regală. Între timp, prinţul William este pe locul trei, iar prinţul Harry nu a prins top 10.

Compania de educație a analizat acreditările academice ale membrilor familiei cu sânge albastru, uitându-se la rezultatele din perioada liceului și la clasamentele colegiilor pe care le-au urmat.

Potrivit rezultatelor, Meghan Markle ar avea cea mai bună pregătire academică, dar și cele mai bune rezultate, arată thenews.com.pk.

Motivul pentru care Meghan Markle este considerată ”cea mai inteligentă din Familia Regală”

Meghan a urmat cursurile Universităţii Northwestern din Illinois (SUA), o instituţie prestigioasă. Ducesa deține o dublă diplomă în teatru și relații internaționale de la prestigiosul colegiu, care se află pe locul 30 în QS World Rankings pentru 2021.

Un purtător de cuvânt al Oxford Royale a comentat despre constatări : „Viața în cadrul Familiei Regale nu este întotdeauna o meserie ușoară și implică multă ocupare a unui control amplu și viață în lumina reflectoarelor publice, iar punctele forte academice ale lui Meghan Markle au echipat-o perfect pentru acest rol.

Kate Middleton ocupă poziţia secundă pe podiumul inteligenţei în familia regală

Între timp, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a fost clasată a doua cea mai inteligentă membră a Familiei Regale, din studiu.

Bruneta inteligentă, în vârstă de 39 de ani, a urmat liceul la Colegiul privat Marlborough din Wiltshire, Anglia, unde a obținut trei niveluri A în ultimul an de școală. Ea a obținut note A la matematică și artă și B la engleză. Nivelurile A sunt discipline studiate de studenții britanici în ultimii doi ani de școală și sunt necesare pentru intrarea la facultate. Cu cât un student obține scoruri mai bune la un nivel A, cu atât este mai probabil să li se acorde intrarea la o universitate de elită. Ea a continuat să studieze la Universitatea St. Andrews, care se află pe locul 91 în QS World Rankings.

Prinţul William este pe locul trei

Prințul William a fost plasat al treilea cel mai inteligent membru al familiei regal, după ce a studiat și la St. Andrews. Cu toate acestea, Kate a fost considerată mai inteligentă decât viitorul rege, deoarece l-a depășit la examenele de nivel A.

William a obținut un A la geografie, un B la artă și un C la biologie în ultimul an de liceu.

Fratele lui William, Prințul Harry, nici măcar nu s-a clasat în top 10 al Oxford Royale. Acesta a atins doar două niveluri A în liceu; obținând un B la artă și D la geografie. Nu a urmat facultatea.

Familia regală nu a răspuns public noului studiu.

Între timp, un număr de veri celebri ai lui William și Harry au fost plasati în top 10.

Top 10 cei mai inteligenți membri ai familiei regale, conform Oxford Royale

1. Meghan Markle, Universitatea Northwestern

2. Kate Middleton, Universitatea St Andrews

3. Prințul William, Universitatea din St Andrews

4. Prințesa Eugenie, Universitatea Newcastle

5. Peter Phillips, Universitatea Exeter

6. Zara Tindall, Universitatea Exeter

7. Prințesa Anne, Universitatea din Aberdeen

8. Lady Kitty Spencer, Universitatea din Cape Town, European Business School

9. Camilla Parker Bowles, Universitatea SOAS din Londra

10. Prințesa Beatrice, Goldsmiths, Universitatea din Londra

 

 

citește și...