O femeie în vârstă de 100 de ani a primit o felicitare de ziua sa, de la Regina Elisabeta a II-a, la o zi după moartea monarhului

13.09.2022, 19:04

O femeie în vârstă de 100 de ani a rămas cu o amintire dulce-amară după ce a primit tradiționala telegramă de ziua de naștere de la Regina Elisabeta a II-a la o zi după moartea monarhului. „Mătușa mea, Gwendolyn Betty Hoare, are 100 de ani astăzi. Ani de zile a vorbit despre primirea unei felicitări de la Regina și a fost devastată să audă vestea… dar scrisoaea ei a sosit vineri și a fost extaziată” .

Gwendolyn Hoare spune că se simte onorată să fie una dintre ultimele persoane din Marea Britanie care a primit felicitările tradiționale de la Regina Elisabeta a II-a cu ocazia împlinirii a 100 de ani.

Femeia stabilită în Marea Britanie a declarat că a fost devastată după ce a aflat de moartea Reginei, pe 8 septembrie, și a crezut că șansele de a primi o felicitare de la Majestatea Sa cu ocazia celei de-a 100-a aniversări au dispărut, potrivit mirror.co.uk.

O femeie în vârstă de 100 de ani a primit o felicitare de ziua sa, de la Regina Elisabeta a II-a, la o zi după moartea monarhului

Felicitarea lui Gwendolyn a sosit vineri, cu o zi înainte de ziua ei de naștere și la 24 de ore după ce monarhul a murit.

Gwendolyn Hoare a citit felicitarea și a descris-o drept o „onoare”. Ea a spus că a făcut-o „să se umple de lacrimi”.

Ce a declarat nepoata femeii

Nepoata ei a scris despre surpriză pe pagina online a BBC.

Sue Beckett, din Essex, a declarat:  „Mătușa mea, Gwendolyn Betty Hoare, are 100 de ani astăzi. Ani de zile a vorbit despre primirea unei felicitări de la Regina și a fost devastată să audă vestea… dar scrisoaea ei a sosit vineri și a fost extaziată” .

Gwendolyn a publicat telegrama într-un videoclip, în timpul unei petreceri aniversare organizate pentru ea de familie și prieteni în corturi albe uriașe.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

De la începutul domniei sale, în 1952, Regina Elisabeta a trimis aproximativ 307.000 de telegrame persoanelor din Marea Britanie care își sărbătoreau centenarul, potrivit Statistico.

De asemenea, ea ar fi trimis 927.000 de telegrame cuplurilor care au sărbătorit cea de-a 60-a aniversare a nunții lor de ‘diamant’.

Pe 11 septembrie, un cuplu din Wolverhampton a primit unul dintre ultimele mesaje de aniversare trimise în timpul domniei record de 70 de ani a reginei.

Margaret și Bernard Anthony Price, din Gorse Road, Wednesfield, au marcat joi aniversarea nunții lor de diamant, după ce s-au căsătorit la Biserica Sfânta Treime, Heath Town, pe 8 septembrie 1962.

Felicitarea lor a sosit miercuri, când Bernard a împlinit 82 de ani.

Nepotul Jamie a declarat: “Au fost în culmea fericirii. Au fost uimiți și au crezut că este minunat. Este un moment foarte special”.

 

citește și...