Meghan Markle, acuzată că vrea să obțină “premiul pentru cea mai bună actriță” cu documentarul Netflix

25.12.2022, 14:45

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri uluitoare în serialul lor de pe Netflix, dar un expert a intervenit asupra ducesei de Sussex și a spus că a jucat teatru pe tot parcursul interviului. “Nu am avut timp să vorbesc cu el. Această serie de documentare a fost în mare măsură spectacolul lui Meghan Markle. Ea joacă literalmente teatru de-a lungul tuturor interviurilor”.

Meghan Markle a fost acuzată că a candidat la titlul de “cea mai bună actriță” în timp ce apărea în documentarul ei alături de soțul ei, Prințul Harry.

Cuplul regal a devenit centrul controversei în urma lansării serialului lor bombă pe Netflix la începutul lunii decembrie, transmite dailystar.co.uk.

Meghan Markle, acuzată că vrea să obțină “premiul pentru cea mai bună actriță” cu documentarul Netflix

Împărtășind informații de fond despre monarhie, Harry și Meghan au dezvăluit, de asemenea, motivul pentru care au decis să părăsească Marea Britanie din cauza presupuselor rele tratamente aplicate de Meghan.

Însă expertul în politică externă și pasionat de familia regală Nile Gardiner, cu sediul la Washington, a acuzat-o pe ducesa de Sussex că și-a etalat abilitățile de actriță în programul în șase părți.

“Meghan deține controlul total”

Vorbind pentru Express.co.uk, el a spus: “Nu am avut timp să vorbesc cu el. Această serie de documentare a fost în mare măsură spectacolul lui Meghan Markle. Ea joacă literalmente teatru de-a lungul tuturor interviurilor.

Prințul Harry este cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul principal al lui Meghan. Ceea ce am văzut cu adevărat este o ficțiune hollywoodiană, Meghan candidând pentru cea mai bună actriță. În anumite momente ale seriei de documentare, mai ales în prima parte, Harry pare complet plictisit și nu pare prea confortabil cu multe din ceea ce spune Meghan. Meghan deține controlul total”.

Palatul Kensington “ar fi mințit pentru a-l proteja” pe prințul William

În plus, Nile a comparat acuzațiile aduse de Meghan și Harry la adresa Familiei Regale cu “versiunea mediatică a unei rachete de croazieră”.

În timpul serialului exploziv, Harry a declarat că Palatul Kensington “a mințit pentru a-l proteja” pe fratele său mai mare, prințul William, atunci când a emis o declarație comună în numele ambilor în aceeași zi, fără permisiunea acestuia.

Într-un alt clip, Harry a făcut referire la “gaslighting instituțional” înainte ca scena să se taie dramatic la Meghan spunând camerei: “Nu am fost aruncată la lupi, ci am fost hrănită de lupi”.

În urma lansării serialului, fosta actriță din Suits, Meghan a devenit din nou centrul controversei după ce prezentatorul TV Jeremy Clarkson a scris un comentariu vulgar despre ea în rubrica sa din The Sun.

Jeremy a spus că “visează la ziua în care va fi obligată să defileze goală pe străzile fiecărui oraș din Marea Britanie, în timp ce mulțimea va scanda “Rușine!” și va arunca cu bulgări de excremente în ea”.

După ce a primit peste 20.000 de plângeri pentru comentariile sale, The Sun a fost nevoit să își ceară scuze.

Într-o declarație, publicația a scris: “Opiniile editorialistului sunt ale acestuia, dar, în calitate de editor, suntem conștienți că libertatea de exprimare implică responsabilitate “.

citește și...