Meda și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, scandal din cauza lui Nicos: ‘Vrei să te fac afiș?’

27.01.2021, 16:43
Meda și Alexandra de la 'Puterea dragostei', scandal din cauza lui Nicos: 'Vrei să te fac afiș?'
Meda și Alexandra de la 'Puterea dragostei', scandal din cauza lui Nicos: 'Vrei să te fac afiș?'

Momente tensionate ‘Puterea dragostei’! Meda și Alexandra s-au certat teribil, iar Meda a sărit să o ia la bătaie pe fosta parteneră a lui Nicos. Blondina a luat foc, după ce a auzit-o pe Alexandra cum vorbește despre Nicos. 

În ediția de miercuri, 27 ianuarie, Meda și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ s-au luat la ceartă. Meda a sărit să o bată pe Alexandra, iar cea din urmă a promis că va dezvălui tot ce știe despre Meda.

Meda și Alexandra s-au luat la bătaie

Cele două concurente din casa ‘Puterea dragostei’ s-au jignit și amenințat reciproc, sub privirile îngrozite ale celorlalți colegi. Sătulă de afirmațiile Alexandrei, Meda a izbucnit și a sărit să o lovească pe Alexandra.

Celelalte fete de la ‘Puterea dragostei’ au încercat în zadar să le despartă pe acestea. A fost nevoie de oamenii din staff pentru a le despărți pe cele două rivale.

Alexandra: O să dau din mine tot ce știu despre această femeie!
George: Meda, parcă nu te deranja?!
Meda: Să facă mișto de tine (n.r. Codruț), nu de Nicos!
Alexandra: Le fac jocul pentru că îmi place să mă joc. Știi cum mă joc? Îi calc în picioare.
Meda: Alexandra, mă scoți în sărite! Vrei să te fac afiș?

Meda, crize de gelozie la tv

În urmă cu mai bine de o săptămâna, fosta iubită a lui Nicos, Meda, a intrat în casa ‘Puterea dragostei’, spre surprinderea concurentului. Blondina a mărturisit că a venit special pentru el și că nu suportă să îl vadă în preajma altor tinere.

‘Am venit pentru tine! Nu mai puteam să suport să te văd cu altele. Nu pot să trăiesc fără tine’, a declarat Meda, la intrarea în competiția de la Kanal D.

În ediția de miercuri, 20 ianuarie, Meda a avut un moment de slăbiciune și a izbucnit în lacrimi, după ce Nicos i-a dezvăluit că a fost atras de Aya. Cu lacrimi în ochi, Meda a încercat din răsputeri să îl convingă pe Nicos să stea departe de Aya.

“Cum să meargă Nicos în camera roșie cu Aya?”, a spus Meda.

citește și...