Nicos de la ‘Puterea Dragostei’, surpriză de proporții din partea fostei iubite

18.01.2021, 16:22
Nicos de la 'Puterea Dragostei', surpriză de proporții din partea fostei iubite
Nicos de la 'Puterea Dragostei', surpriză de proporții din partea fostei iubite

Duminică seară, 17 ianuarie, gala emisiunii ‘Puterea Dragostei’, a fost una incendiară. Doi concurenți din casă s-au aflat în pericol de eliminare.

Este vorba despre Nicos și Maria. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu a fost eliminat din competiție. Cea care a plecat acasă a fost Izabelle, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

‘Dragi concurenți, în această seară, nu voi decideți cine va pleca acasă, ci telespectatorii. Astfel, concurentul clasat pe ultimul loc va fi cel eliminat astăzi. Numele concurentului care părăsește competiția este Izabelle’, a anunțat Cristina Mihaela.

Izabelle a fost eliminată

Săptămâna trecută, Alexandra și Marinescu au fost desemnați favoriții săptămânii. Blondina a fost aleasă drept liderul suprem în casa ‘Puterea Dragostei’ și a intrat în posesia cecului în valoare de 1500 de euro.

Nicos a scăpat de eliminare, după ce a fost salvat de mesajul ascuns în Cutia Pandorei. Mai mult de atât, Nicos va avea parte de o surpriză de proporții în ediția de luni, 19 ianuarie.

O femeie din trecutul lui va veni special în casa ‘Puterea Dragostei’ pentru el. Tânăra îi va mărturisi, cu lacrimi în ochi, că nu poate trăi fără el.

Fosta iubită a lui Nicos intră în competiție

‘Șocat, plăcut surprins și panicat’, va declara Nicos, după ce fosta lui iubită va intra în casă.

‘Poate vorbi cu cine dorește el. Știu că este doar al meu’, a spus și tânăra.

Tot în ediția de luni, 19 ianuarie, un nou concurent va păși în casa ‘Puterea Dragostei’. Alex este noul concurent care le va da pe spate pe fete. El o va invita la dans pe Maria, însă va reuși să stârnească o mulțime de controverse în momentul în care va decide să meargă în camera roșie alături de Alexandra.

citește și...