Cine a părăsit casa ‘Puterea dragostei’ și cine a încasat premiul săptămânii

24.01.2021, 20:44
Cine a părăsit casa 'Puterea dragostei' și cine a încasat premiul săptămânii
Cine a părăsit casa 'Puterea dragostei' și cine a încasat premiul săptămânii

Gala de duminică, 24 ianuarie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, a fost una tensionată.

Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat care au fost favoriții săptămânii, dar și cine a părăsit show-ul matrimonial de la Kanal D.

Liderul suprem al casei a fost desemnat Cristian Marinescu și a primit premiul de 1.500 de euro. Drept urmare, Marinescu a avut ocazia să își protejeze casa, iar Rareș ar fi rămas în competiție.

Rareș a părăsit competiția ‘Puterea dragostei’

Însă Rareș a dezvăluit că are nevoi să meargă acasă, în România, motiv pentru care a părăsit show-ul ‘Puterea dragostei’.

Tânărul a izbucnit în lacrimi și și-a luat rămas bun de la colegii de la ‘Puterea dragostei’. Cu toate că a plecat acasă, Rareș a mărturisit că și-o dorește în continuare pe Mariana.

‘Nu, domnișoara Cristina, e o plăcere, e o femeie care m-a trecut prin toate stările. Eu le-am cerut fetelor să mă voteze pentru eliminare fiindcă trebuie să merg neapărat acasă”, a mărturisit Rareș.

Tot în ediția de duminică, George și Nicos s-au luat la ceartă, iar rivalitatea lor pare să meargă la un alt nivel odată cu venirea Medei în competiție.

citește și...