Dezvăluirile pe care Dinu Maxer nu le-a mai făcut. ”Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii”

20.04.2021, 15:14
Dezvăluirile pe care Dinu Maxer nu le-a mai făcut. ”Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii”
Dezvăluirile pe care Dinu Maxer nu le-a mai făcut. ””Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii”

Dinu Maxer a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa. Acesta a mărturisit că nu s-a gândit niciodată să-și întemeieze o familie, ba chiar a refuzat să aibă copii.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. La Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Cea mai tare din parcare”, Dinu Maxer a afirmat că multă vreme a refuzat să-și întemeieze o familie și să aibă copii. ”Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii. Am avut un exemplu negativ în divorțul părinților mei. Și a mai fost și un deces dureros în familie, un frate de-al meu a fost călcat de tramvai și această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid că nu o să am niciodată o familie. Și a îngropat undeva foarte adânc sentimentul patern. A trebuit să treacă mulți ani ca să mă vindec”, a declarat Dinu Maxer, relatează spynews.ro.

Dinu Maxer a mărturisit că partenera sa de viață, Deea Maxer, a fost cea care l-a făcut să își dorească o familie: ”Medicamentul se numește Deea Maxer. Ea a reușit să mi-i doresc, nu mi i-a impus. Sunt un om care până la 47 de ani nu a avut niciodată șef. Deea a înțeles că dacă nu urmează o cale firească și forțează lucrurile nu se va putea. Vreau să fac lucrurile atunci când îmi doresc și când îmi plac. Eu sunt un tată full time”.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți.

Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...