Maurice Munteanu a spus de ce nu mai consumă alcool. ”Acum regret foarte mult”

14.03.2022, 22:55
Maurice Munteanu a spus de ce nu mai consumă alcool. ”Acum regret foarte mult”

Maurice Munteanu a făcut o mărturisire surprinzătoare. Juratul de la “Bravo, ai stil” a vorbit despre problemele cu alcoolul și ce a avut de pierdut în urma acestui viciu. Acesta a recunoscut că a provocat multă suferință. ”Am făcut pe cineva să sufere foarte mult și acum regret foarte mult aceste lucruri”, a spus acesta. 

Maurice Munteanu a vorbit despre viața lui personală, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde și-a deschis sufletul. Acesta a recunoscut că din cauza alcoolului a greșit mult și că acum regretă ceea ce s-a întâmplat atunci.

Juratul de la “Bravo, ai stil” a mărturisit că cea mai mare nebunie a făcut-o din cauza posesivitătii și a geloziei.

Maurice Munteanu a consumat foarte mult alcool

„Nu știu dacă sunt nebunii, mi-ar plăcea să cred că am surprins plăcut. Din nefericire am surprins și neplăcut din cauza acelor excese la care te refereai mai devreme (posesivitate, gelozie).

Din păcate, în momentul în care am avut cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții mele eram într-o perioadă nu tocmai fericită pentru că obișnuiam să consum foarte mult alcool, chestiune care nu se mai întâmplă în momentul de față. Deja a trecut un an, peste un an. Ar fi fost mult mai bine dacă nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri atunci pentru că am făcut pe cineva să sufere foarte mult și acum regret foarte mult aceste lucruri.

Cred că mai am o problemă cu intimitatea, cu devoalarea intimității, cred că am această problemă și cred că are legătură cu faptul că am fost crescut așa într-un fel de clopot de sticlă.”, a declarat Maurice Munteanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Maurice Munteanu a avut doar două relații de dragoste

Juratul de la “Bravo, ai stil” a mai spus că a avut doar două relații de dragoste, însă, doar una se poate considera cu adevărat serioasă.

„Îmi aduc aminte cea mai frumoasă vacanță pe care am avut-o cu această persoană, la Paris, m-am dus în barul meu preferat și am băut efectiv toate băuturile din bar. A venit o notă de plată…ceva cutremurător.

Acum nu aș mai face genul acela de exces pentru că mi se pare că nu așa cucerești pe cineva, nu prin genul ăsta de excese cucerești pe cineva, dar am un aliat de partea mea. Nu am o experiență în relații, nu am avut multe relații. Am avut 2 relații, de fapt doar una, hai să spunem două. Eu sigur nu eram pregătit pentru asta, pentru o relație.”, a adăugat Maurice Munteanu.

citește și...