Accidentul care l-a marcat pe Maurice Munteanu. ”Aproape am înnebunit”

09.06.2021, 12:02
Accidentul care l-a marcat pe Maurice Munteanu. ”Aproape am înnebunit”
Accidentul care l-a marcat pe Maurice Munteanu. ”Aproape am înnebunit”

Maurice Munteanu a vorbit despre un accident în care a fost implicat în trecut și care l-a marcat teribil.

Maurice Munteanu, pe care telespectatorii îl știu din postura de jurat la emisiunea ”Bravo ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa.

Acesta a vorbit despre un accident prin care a trecut și care l-a marcat foarte mult.

Accidentul care l-a marcat pe Maurice Munteanu. ”Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică”

Maurice Munteanu a fost implicat într-un accident rutier grav în urmă cu ceva ani. A rămas cu atacuri de panică după incidentul teribil prin care a trecut.

“Vin (n.r. atacurile de panica) de la un accident de mașină foarte violent pe care l-am avut acum ceva vreme. Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică, care s-au transformat într-o anxietate generalizată. La accident am rămas cumva blocați o perioadă destul de lungă de timp, mi s-a părut oricum foarte, foarte lungă. Eu încercam să ies și nu puteam. Au trecut mulți ani. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină. Din păcate, el, Felix, a rămas paralizat… Era doar foarte multă adrenalină și, practic, șocul s-a instalat a doua zi după accident”, a detaliat Maurice Munteanu, potrivit wowbiz.ro.

“Nu am făcut foarte multă terapie, din păcate, ar fi trebuit să fac și acum… Am citit foarte mult despre anxietate și despre depresie și am înțeles cum funcționează. De atunci, lucrurile nu mai par atât de agresive… Eu îi strigam și ei nu răspundeau. Eu eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine, dar urmează să mor și eu ars de viu, pentru că simțeam un miros de ceva care venea din spate. Aproape am înnebunit. A fost multă vreme o povoară. Mă simțeam vinovat pentru ce s-a întâmplat, deși nu aveam nicio vină”, a mai spus acesta.

citește și...