Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. A murit primul soț al cântăreței de muzică populară

20.09.2021, 12:37
Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. A murit primul soț al cântăreței de muzică populară
Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. A murit primul soț al cântăreței de muzică populară

Interpreta de muzică populară Matilda PAascal Cojocărița, în vârstă de 62 de ani, este în doliu. Primul soț al artistei de folclor a încetat din viață. Vedeta a anunțat, pe Facebook, că s-a stins din viață fostul ei soț, Ioan Cojocărița, bărbatul cu care are un copil, pe Alin Pascal., și cu care rămăsese îăn relații foarte bune după separare.

Doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița. Primul soț al artistei, Ioan Cojocărița, s-a stins din viață, notează click.ro. Ioan Cojocărița a fost rugbist și se stabilise la Milano. Din mariajul cu acesta, Matilda Pascal Cojocăîrița îl are pe unicul ei fiu, Alin Pascal, și el artist.

Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița formează un cuplu cu talentatul violonist Ștefan Cigu de peste 25 de ani. Cei doi au patru nepoți, de care sunt foarte mândri. Din partea fiului ei, Alin, Matilda Pascal-Cojocărița are doi nepoți, pe Adam și pe Tudor, iar din partea fiului vitreg, Horațiu, are o nepoțică, Miriam Teodora, iar de câteva luni mai are un nepoțel.

Matilda Pascal Cojocărița, în doliu. ”Soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna”

Matlida Pascal Cojocărița a transmis un mesaj în mediul online după dispariția primului său soț.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta, soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris interpreta de muzică populară.

citește și...