Amintirile dureroase ale fiului Matildei Pascal-Cojocărița. ”Eu credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei”

13.02.2021, 13:45
Amintirile dureroase ale fiului Matildei Pascal-Cojocărița. ”Eu credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei”
Amintirile dureroase ale fiului Matildei Pascal-Cojocărița. ”Eu credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei”

Alin Pascal, fiul cântăereței de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, a suferit în copilărie din cauza faptului că mama sa era mai mult plecată în turnee.

Alin Pascal a fost crescut de bunicii săi din cauza faptului că mama sa era mai tot timpul plecată de acasă când el era mic. “Prin prisma meseriei ei, erau mai tot timpul plecaţi în turnee, iar eu am crescut la bunica. Eram mic… Veneau destul de rar la mine, dar când veneau, veneau cu portbagajul plin. Ziceam că a venit doamna cu dulciurile. După aia am aflat că era mama mea, după ceva vreme. Eu credeam că bunica şi bunicul sunt părinţii mei”, a declarat Alin Pascal la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 “În 31 de ani nu mi-a reproșat niciodată nimic. Dar am avut o perioadă când, după ce s-a căsătorit, a început cu”știi că eu sunt un frustrat, că nu am trăit lângă mama, că nu ai avut grijă de mine” . M-au pus pe gânduri foarte tare cuvintele astea. În primul rând, copilul meu nu poate să gândească așa. Cred că a fost o influență și nu pot să-l condamn. Și-a asumat influența apoi”, a declarat și Matilda Pascal-Cojocărița.

Matilda Pascal-Cojocărița, detalii din relația cu soțul său

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița a oferit amănunte mai puțin cunoscute din relația cu soțul său, Ștefan Cigu.

Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița formează un cuplu cu talentatul violonist Ștefan Cigu de peste 25 de ani. Cei doi au patru nepoți, de care sunt foarte mândri. Din partea fiului ei, Alin, Matilda Pascal-Cojocărița are doi nepoți, pe Adam și pe Tudor, iar din partea fiului vitreg, Horațiu, are o nepoțică, Miriam Teodora, iar de câteva luni mai are un nepoțel.

Despre relația dintre ea și partenerul său de viață a vorbit artista într-un interviu pentru o emisiune de televiziune. ”Eu l-am mai mintit ca să evităm o ceartă. Am umblat și în telefonul lui, dar nu răspund dacă sună cineva, mă uit și îi comunic. Mi se pare normal să mă uit, de curiozitate. Nu găsesc nimic, dar m-aș bucura să aibă o conversație mai așa, pentru că, după atâția ani, nu mai sunt geloasă”, a spus Matilda Pascal Cojocărița.

citește și...