Matilda Pascal-Cojocărița, dezvăluiri din relația cu soțul ei. ”L-am mai mințit ca să evităm o ceartă”

08.11.2020, 12:14
Matilda Pascal-Cojocărița, dezvăluiri din relația cu soțul ei. ”L-am mai mințit ca să evităm o ceartă”
Matilda Pascal-Cojocărița, dezvăluiri din relația cu soțul ei. ”L-am mai mințit ca să evităm o ceartă”

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița a oferit amănunte mai puțin cunoscute din relația cu soțul său, Ștefan Cigu.

Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița formează un cuplu cu talentatul violonist Ștefan Cigu de peste 25 de ani. Cei doi au patru nepoți, de care sunt foarte mândri. Din partea fiului ei, Alin, Matilda Pascal-Cojocărița are doi nepoți, pe Adam și pe Tudor, iar din partea fiului vitreg, Horațiu, are o nepoțică, Miriam Teodora, iar de șapte luni mai are un nepoțel.

Despre relația dintre ea și partenerul său de viață a vorbit artista într-un interviu pentru o emisiune de televiziune. ”Eu l-am mai mintit ca să evităm o ceartă. Am umblat și în telefonul lui, dar nu răspund dacă sună cineva, mă uit și îi comunic. Mi se pare normal să mă uit, de curiozitate. Nu găsesc nimic, dar m-aș bucura să aibă o conversație mai așa, pentru că, după atâția ani, nu mai sunt geloasă”, a spus Matilda Pascal Cojocărița, potrivit spynews.ro.

Matilda Pascal-Cojocărița face sport alături de soțul ei

Artista a explicat că, pentru a se menține în formă, face, printre altele, sport alături de partenerul său de viață, muzicianul Ștefan Cigu.

De asemenea, artista a explicat și care este ritualul său de înfrumusețare.

”Nu mă simt cu nimic diferită, sunt celași om, cu același suflet, împliniri, aceleași visuri, proiecte, deci mergem înainte. Îmi place cum trăiesc, îmi place cu cine imi trăiesc. Mă refer la soțul meu aici, care m-a înconjurat de florile mele preferate, trandafiri galbeni olandezi. Cât despre ritualul meu de îngrijire, este același. Spălatul pe față cu săpun care conține cremă, și apoi hidratare cu crema pe care o folosesc de când aveam 29 de ani. Fac mișcare, fac sport, merg seara cu bicicleta și dau ture cu soțul meu, alergăm, mai facem mișcare acasă”, a declarat Matilda Pascal-Cojocărița pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...