Materia care i-a dat bătăi de cap Innei la școală. ”Fugeam cât de mult se putea de studiu”

28.07.2020, 12:13
Materia care i-a dat bătăi de cap Innei la școală. ”Fugeam cât de mult se putea de studiu”
Materia care i-a dat bătăi de cap Innei la școală. ”Fugeam cât de mult se putea de studiu”

Celebra cântăreață Inna și-a amintit de vremurile când era elevă. Artista a mărturisit care era materia de la școală care îi dădea cele mai mari bătăi de cap.

Inna a acordat un interviu pentru revista Unica, în care și-a amintit de vremurile când era pe băncile școlii. Artista a explicat că pe vremea când era elevă matematica era materia care nu-i plăcfea absolut deloc. Vedeta a afirmat că se străduia din răsputeri să scape de studiu la această materie.

„Nu am fost atât de rebelă când eram adolescentă. Dar nu eram deloooc fan matematică și fugeam cât de mult se putea de studiu. Chiuleam ca toți colegii de la unele ore”, a spus Inna.

Când era mică, părinții îi atrăgeau cel mai des atenția pentru faptul că era prea energică și că nu era atentă la școală.

„[…] notele mele la matematică reflectau acest lucru și părinții mă certau mereu!”, a adăugat vedeta.

Ce o nemulțumește din punct de vedere fizic

Inna a mai mărturisit, pentru aceeași sursă, că și ea a avut probleme în ceea ce privește imagina sa, atunci când i se părea că are câteva kilograme în plus.

„Da, cu siguranță, cred că toate avem. Mi s-a întâmplat să cred că am câteva kilograme în plus și să nu îmi stea hainele cum trebuie, mai ales înaintea unei filmări sau eveniment important. De regulă, rezolv cu grija la alimentație și totul revine la normal”, a explicat binecunoscuta cântăreață.

Cum a devenit Inna celebră

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Aposttoleanu, are 33 de ani. Este o cântăreață de muzică dance, pop și house din România. Anul 2018 este cel în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. Ulterior, a reușit să se impună atât pe scena muzicală din România, cât și în topurile internaționale.

citește și...