FOTO. Așa arată bărbatul care a bătut-o pe Laurette! Mulatra a făcut publice imaginile cu agresorul său. ‘Canibalul stă liber pe străzi’

20.03.2021, 11:10
FOTO. Așa arată bărbatul care a bătut-o pe Laurette! Mulatra a făcut publice imaginile cu agresorul său. 'Canibalul stă liber pe străzi'
Așa arată bărbatul care a bătut-o pe Laurette! Mulatra a făcut publice imaginile cu agresorul său. 'Canibalul stă liber pe străzi'

Laurette Attindehou și-a văzut moartea cu ochii în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce un bărbat a bătut-o într-o cameră de hotel din Capitală. 

Mulatra își dorește cu orice preț ca agresorul să plătească pentru toate chinurile la care a supus-o, în urma cărora s-a ales cu vânătăi și răni pe tot corpul.

Inițial, vedeta a făcut public numele agresorului, Marian Tătic, iar acum a decis să arate și primele imagini cu chipul bărbatului. Până în acest moment, el nu a fost reținut de Poliție.

Laurette a arătat chipul agresorului său

“Sunt multe fete pe care acest psihopat le-a agresat și bătut, închise în apartament la el. Omul e violator, are boală pe femei. E psihopat, se dă sub diferite nume. Eu m-am luptat cu el și am scăpat. Am avut noroc că eram în hotel, că altfel mă omora. Bine că nu a avut la el vreun cuțit, că mă înjunghia. Sunt mai multe fete agresate, care mi-au scris. Într-adevăr, pomenea ceva de o creatoare de modă, zicea ceva de o rusoaică”, a declarat Laurette pentru Click!

Pe pagina ei de Instagram, Laurette a publicat o serie de imagini cu chipul bărbatului despre care spune că a agresat-o la hotelul din Centrul Vechi.

“Acesta este psihopatul care abordează fete și le ademenește la el în apartament sau prin alte părți, acolo unde sunt supuse la agresiune fizică și umilințe. Știu că sunteți multe care ați trecut prin astfel de traume cu acest psihopat, de aceea apelez la ajutorul vostru să mă contactați și să vă spuneți povestea. Fetelor, trag un semnal de alarmă, nu vă lăsați înșelate de acest psihopat. Aveți grijă, se dă om de afaceri, vorbește frumos până vă atrage în capcană. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false. Eu am trecut printr-un coșmar, puteam să mor!”, a scris Laurette.

Cine este bărbatul

Potrivit Cancan.ro, mulatra nu ar fi fost singura victimă a bărbatului. Acesta ar mai avea la activ două victime din show-biz, alte două cunoscute vedete din România. Femeile nu au depus o plângere penală la Poliție împotriva bărbatului care se dă drept om de afaceri.

„Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? De aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!”, a precizat Laurette la Antena Stars.

citește și...