FOTO. Imagini șocante cu Laurette după ce a fost bătută în camera de hotel. Cu ce răni s-a ales

16.03.2021, 12:06
FOTO. Imagini șocante cu Laurette după ce a fost bătută în camera de hotel. Cu ce răni s-a ales
Imagini șocante cu Laurette după ce a fost bătută în camera de hotel. Cu ce răni s-a ales

În urmă cu mai bine de o săptămână, Laurette a fost bătută cu bestialitate, într-o cameră de hotel din Capitală, de un bărbat pe care îl cunoștea de pe internet. Mulatra a povestit că și-a văzut moartea cu ochii, iar acum este în stare de șoc. 

Laurette a trecut prin clipe groaznice, după ce și-a dat întâlnire cu un bărbat într-o cameră de hotel. Vedeta s-a ales cu răni grave, precum glezna luxată, genunchii tăiați și sânul stâng deplasat.

Bruneta a depus deja o plângere pe numele agresorului și a negat că s-ar fi întâlnit cu acesta pentru a întreține relații intime contra cost.

Așa arată Laurette după ce a fost snopită în bătaie

„Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? De aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!”, a precizat Laurette la Antena Stars.

Și agresorul lui Laurette a depus plângere, reclamând că are maxilarul deplasat și un dinte lipsă în urma incidentului.

“Îl cheamă Marian Tătic, așa am înțeles la Poliție. El s-a dat drept Cristi. Eu am plătit camera pentru că el nu a vrut să plătească la final, după incident, a refuzat. Și am scos cardul și am plătit eu. Eu rămân stupefiată ce mesaje de ură primesc în mediul online, în fond și la urma urmei, era să mor acolo. Putea fi oricine în locul meu”, a mai spus Laurette.

citește și...