Mărturisirile lui Jador. ”M-am gândit de foarte multe ori să mă las”

25.11.2020, 12:43
Mărturisirile lui Jador. ”M-am gândit de foarte multe ori să mă las”
Mărturisirile lui Jador. ”M-am gândit de foarte multe ori să mă las”

Jador a făcut mărturisiri neașteptate în cadrul reality show-ului pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars.

Jador a afirmat că s-a gândit de foarte multe ori să se lase de muzică.

”M-am gândit de foarte multe ori să mă las de muzică, doar că iubesc foarte mult să fac asta. M-am luptat toată viață să fac muzică și acum nu-mi permit luxul acesta. Mereu am muncit pentru treaba asta. Am luat BAC-ul, am mers la facultate, doar ca să ajung aici și să fac muzică. Scopul meu este să cânt și să fac lumea fericită”, a afirmat cântărețul, potrivit spynews.ro.

Jador nu se simte pregătit să devină tătic

Jador a mărturisit că își dorește foarte mult copii, însă a afirmat că deocamdată nu se simte pregătit pentru acest lucru.

”Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul. Sunt prea copil ca să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ălă, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât și pe mine mă mai scapă asta, că sunt om, așa m-am și afișat, să fie cuminte”, a spus artistul, conform sursei menționate mai sus.

Mama cântărețului a declarat că își dorește foarte mult ca fiul său să-și întemeieze o familie și să aibă copii. Femeia este de părere că cea mai mare avere din lume o reprezintă copiii. ”Îmi place lumea asta nouă din care face parte, dar să nu se piardă. Aș vrea să își păstreze echilibrul de acasă. Cea mai mare avere din lume sunt copiii. Casa se dărâmă, banii se duc, dar copii niciodată. Mi-aș dori de la el să-și facă o familie și să-și facă o casă”, a spus mama lui Jador.

citește și...