Cum i se spune lui Pepe în familie. De la fratele lui mai mic i se trage porecla

16.10.2020, 11:18
Cum i se spune lui Pepe în familie. De la fratele lui mai mic i se trage porecla
Cum i se spune lui Pepe în familie. De la fratele lui mai mic i se trage porecla

Cântărețul Pepe a dezvăluit cum i se spune în familie. Porecla respectivă i se trage de la fratele său mai mic.

Pepe a mărturisit cum este strigat atunci când se află în sânul familiei. Artistul s-a ales cu o poreclă de la fratele său mai mic, care nu putea să pronunțe anumite cuvinte și astfel a ieșit o combinație de cuvinte haioasă. Astfel că acum familia îi spune ”Pipiță” binecunoscutului cântăreț.

”Fratele meu mai mic a vrut să-mi spună ”bebe mic” și a fost o combinație cu Pepe și bebe și a ieșit ”Pepiță mic” și acum foarte mulți din familie îmi spun ”Pipiță”, a detaliat Pepe la o emisiune de televiziune, relatează spynews.ro.

Pepe este căsătorit și are două fetițe

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Pepe a dezvăluit că partenera sa de viață, Raluca Pastramă, este mai autoritară  decât el în ceea ce le privește pe fetițele lor.

”De la făcut sport împreună până la citit, învățat, joculețe și la prostioare, că m-am pus la mintea lor, că nu am ce să fac, și mami spune de multe ori că ea are trei copii. Mă are și pe mine…

Mami e mai gălăgioasă decât mine și mai autoritară cu ele pentru că așa a fost de la început. Dar eu sunt genul de tătic care, pentru obține copiii ceea ce vor, le dau o sarcină… Încercăm”, a detaliat Pepe de curând, la o emisiune de televiziune.

Pepe a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și un băiețel, însă până acum nu a reușit să-și convingă partenera de viață să devină părinți pentru a treia oară.

Raluca Pastramă a vorbit despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

„Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș”, a declarat Raluca Pastramă pentru revista Viva.

citește și...